Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
DUMPA MATTHEW

DUMPA MATTHEW

Pocketbok. Fenix Bokförlag. 2012. 368 sidor.

Nära nyskick. * * * * * Helen är kär i Matthew. Absolut. Varför skulle hon annars ha stått ut med att vara hans hemliga älskarinna i fyra år? Så när Matthew äntligen bestämmer sig för att bryta upp från sitt äktenskap och flytta in hos Helen borde hon vara alldeles till sig av lycka. Haken är bara att nu vill hon inte ha honom längre.

Hur blir du av med en man som bedyrar sin kärlek, har övergivit hustru och barn för din skull och som du inte står ut med?

I Helens huvud växer en plan fram: sluta raka ben, armhålor och bikinilinje, sexvägra, klanka ner på hans klädsel, se till att (under falskt namn) lära känna hans hustru, börja gilla hans hustru (för mycket), bli vän med hans döttrar (förgäves), flirta med hans son (som är lika gammal som du själv) ?

Inse att planen håller på att gå åt skogen. Väldigt mycket åt skogen.

Att dumpa Matthew visar sig svårare än tänkt och Helens liv börjar snart likna en komediserie i tv. Innan historien knutits ihop har hon förlorat åtskilliga ronder, trasslat till det med arbetskamrater och väninnor, men också knutit oväntade vänskapsband och till slut även funnit kärleken - där hon minst anade att den fanns.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish