Efterrätter, tårtor och godsaker
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2007. 148 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Inbunden i mjukt flexband med invikta flikar (danskt band) och i absolut nyskick. Mycket rikt, vackert och instruktivt illustrerad i färg. Författaren är en internationellt erkänd konditormästare och chokladexpert och han delar här generöst med sig av sitt kunnande. Här finns recept på såväl klassiska som traditionellt svenska och internationella godsaker. Alla recept är provlagade och noga testade för att göra det lätt att lyckas i köket. EN HÄRLIG BOK I PRESENTSKICK!
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789100115425
- Titel
- Efterrätter, tårtor och godsaker
- Författare
- Hedh, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 178 x 201 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 392 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jan Hedh, internationellt känd konditormästare och chokladexpert, har samlat erfarenheter om desserter i trettio år. I Efterrätter, tårtor och godsaker delar han generöst med sig av sitt kunnande. Här hittar man klassiker som chokladmousse och marängsuisse, traditionellt svenska desserter som äppelpaj och saftkräm tillsammans med internationella godsaker som tiramisu och clafoutis. Allt provlagat och noga testat för att göra det lätt för alla både erfarna och nybörjare att lyckas i köket.Efterrätter är ett utdrag ur Bonniers Kokbok, som blivit en stor succé och fått ett flertal utmärkelser. Den blev utsedd till årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademien, och till bästa grundkokbok i Svenska Dagbladet 2005 med motiveringen: "Här finns precis ALLT man behöver veta... fräscht, modernt och sakkunnigt."