Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Chokladpassion

Chokladpassion

Inbunden bok. Prisma. 3 uppl. 2006. 235 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Mat, efterrätt, choklad, från kakao till choklad, chokladpraliner, chokladsmåbröd, mjuka chokladkakor, pajer, tårtor, b akelser,chokladmeny, register, fina foton

Den här inspirerande kokboken är speciellt framtagen med tanke på matlagningen i hemmet, och presenterar en mängd oemotståndliga chokladrecept. Här hittar du kapitel om lyxiga chokladkakor, tårtor och småkakor, underbara varma och kalla chokladdesserter och dessutom ljuvlig chokladkonfekt och olika sorters chokladdrycker.

Titta på alla andra annonser jag har på böcker!
Allt du handlar vid 1 köp har frakten 64:-

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789151847436
Titel
Chokladpassion
Författare
Jan Hedh
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2006
Omfång
235 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Vikt
825 g
Språk
Svenska
Baksidestext
När originalutgåvan av Chokladpassion utkom 2002 var det en efterlängtad bok. En av landets främsta konditormästare, därtill VM-medaljör och chokladexpert hade äntligen sammanställt sitt stora kunnande om sin specialitet och passion – choklad.
Nu kommer boken i nytt, förminskat format.

I Chokladpassion delar Jan Hedh frikostigt med sig av de många recept, idéer och tips som han har samlat under sitt långa yrkesliv.
Här finns recept på chokladpraliner med de läckraste fyllningar, chokladsmåbröd, tårtor, pajer, och bakelser, brûléer, mousser och bavaroiser, varma chokladdesserter och läckra chokladdrycker. Ja, till och med förslag och recept på varmrätter med choklad som krydda.
Inledningsvis får läsaren bekanta sig med chokladens fascinerande historia och läsa om de viktigaste momenten vid chokladtillverkningen.
Författaren lär ut tekniker och ger detaljerade anvisningar om hanteringen av choklad, allt för att vi skall uppnå bästa möjliga resultat.
Recepten i boken har utförliga steg-för-steganvisningar och vid behov ges tips om var sällsynta råvaror kan inköpas.
Boken riktar sig till såväl en bredare allmänhet och chokladälskare som till fackfolk inom konditori- och restaurangnäringen.