-
Choklad - mer av det goda
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 239 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Stort format 29 x 22,5 cm Vikt 1.265 g
Inbundet förlagsband med identiskt skyddsomslag, rikt och inspirerande färgfoto-illustrerad av Klas Andersson. Boken av den okrönte chokladkungen Jan Hedh, vänder sig boken till både amatörer och proffs. INNEHÅLL: F läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151844796
- Titel
- Choklad : mer av det goda
- Författare
- Hedh, Jan
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 280 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1254 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jan Hedh är landets främste chokladexpert med 35 års erfarenhet av ämnet! I sin nya bok Choklad presenterar han en mängd läckra recept på chokladpraliner av olika slag. Men här finns också delikata petits fours, läckra kolor, kompletta desserter, spännande glassbomber och eleganta tårtor.Du får tips om hur olika bär och frukter kombineras i praliner med skilda chokladsorter. Här finns praliner med nötter och mandel, med aprikoser och plommon, med hallon och svarta vinbär, med smaksättningar som chili och rosépeppar, flingsalt och citrontimjan, kanel, kaffe och teer av skilda slag. Du får lära dig att göra tryfflar med årgångschoklad och hur man bäst lyckas med likörpraliner.Ett avsnitt med grundrecept lär ut hemligheterna bakom de läckraste fyllningarna ? hur man gör grundmassa till klassiska praliner, lena ganacher, smältande fondanter, luftiga mousser och läckra parfaiter och bavaroiser med choklad. Översiktliga scheman visar hur mycket choklad som ska tillsättas beroende av vilken choklad som används. Här beskrivs också grunderna när det gäller temperering av choklad liksom hur man gör de elegantaste choklad-dekorerna.I ett inledningskapitel berättas om chokladens historia, om kakaobönor, om processer och råvaror och om chokladtillverkning. Avslutningsvis förmedlar Michel Jamais några tankar om ädla drycker och choklad.Choklad vänder sig till såväl amatörer som till proffs. Den är pedagogiskt upplagd och vackert illustrerad med Klas Anderssons bilder.
Prisma 1 9151844796 -
Choklad mer av det goda
Inbunden bok. Prisma. 2005. 239 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Konditormästare Hedh i högform. Choklad finns det bättre? Tveksamt! Massor av recept och anvisningar för att skapa egna praliner, tårtor mm. Allt med choklad som huvudtema! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPrisma -
Choklad : Mer av det goda
Inbunden bok.
ISBN 9789151844796
Nära nyskick. Bokförlaget Prisma 2005 (sv.originaluppl.), 239s B/H=22,5x28,5. Vikt = 1129g. Dekorerat laminatband med skyddsomslag. Rikt fotoillustrerad i färg. Nära nyskick.
ISBN: 9789151844796 … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9789151844796 -
Choklad : Mer av det goda
Inbunden bok.
ISBN 9789151844796
Nära nyskick. Bokförlaget Prisma 2005 (1:a uppl. 2:a tryckn.), 239s B/H=22,5x28,5. Vikt = 1129g. Dekorerat laminatband med skyddsomslag. Rikt fotoillustrerad i färg. Nära nyskick.
ISBN: 9789151844796 … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9789151844796 -
Chiklad passion - Choklad mer av det goda : 2...
Inbunden bok. Prisma.
Mycket gott skick. Svag källardoft på den ena boken, den är även lite använd och någon sida har klistrat ihop i nederkanten...........// . // Jan Hedh är landets främste chokladexpert med mer än 35 års erfarenhet av ämnet! I Choklad - Mer av det goda presenterar han en män läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPrisma -
Choklad, mer av det goda
Inbunden bok. Prisma. 2005. 240 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Uppföljare på boken chokladpassion av JanHedh, konditor och choklatier med ett flertal utmärkelser i bagaget. Här får vilära oss att göra grundmassor till klassiska praliner, mousserande, fondalternativet parfaiter osv. Superbok för chokladentusiaten! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPrisma -
Choklad. Mer av det goda
Inbunden bok. Prisma. 1:a uppl. 2006. 239 s. Inbunden. Fint förlagsband.
ISBN 9151844794!
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. Choklad, konditorer, chokladens historia, porcelana, från kakao till choklad, valrhonachoklad, chokladteknik, grundrecept, praliner, kolor, petit-fouler, desserter, glass, tårtor, Rom, register, fina bilder. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9151844794! -
Choklad. Mer av det goda.
Dekorerat förlagsband med obetydligt skadat skyddsomslag. 2005
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151844796
- Titel
- Choklad : mer av det goda
- Författare
- Hedh, Jan
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 280 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1254 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jan Hedh är landets främste chokladexpert med 35 års erfarenhet av ämnet! I sin nya bok Choklad presenterar han en mängd läckra recept på chokladpraliner av olika slag. Men här finns också delikata petits fours, läckra kolor, kompletta desserter, spännande glassbomber och eleganta tårtor.Du får tips om hur olika bär och frukter kombineras i praliner med skilda chokladsorter. Här finns praliner med nötter och mandel, med aprikoser och plommon, med hallon och svarta vinbär, med smaksättningar som chili och rosépeppar, flingsalt och citrontimjan, kanel, kaffe och teer av skilda slag. Du får lära dig att göra tryfflar med årgångschoklad och hur man bäst lyckas med likörpraliner.Ett avsnitt med grundrecept lär ut hemligheterna bakom de läckraste fyllningarna ? hur man gör grundmassa till klassiska praliner, lena ganacher, smältande fondanter, luftiga mousser och läckra parfaiter och bavaroiser med choklad. Översiktliga scheman visar hur mycket choklad som ska tillsättas beroende av vilken choklad som används. Här beskrivs också grunderna när det gäller temperering av choklad liksom hur man gör de elegantaste choklad-dekorerna.I ett inledningskapitel berättas om chokladens historia, om kakaobönor, om processer och råvaror och om chokladtillverkning. Avslutningsvis förmedlar Michel Jamais några tankar om ädla drycker och choklad.Choklad vänder sig till såväl amatörer som till proffs. Den är pedagogiskt upplagd och vackert illustrerad med Klas Anderssons bilder.
9151844796
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn