Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
ABBA : the photo book

ABBA : the photo book

Inbunden bok Max Ström. 1 uppl. 2014. 399 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Inplastad och i absolut presentskick. Språk: Svenska. Förord av Agnetha, Björn, Benny och Frida.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789171262813
Titel
ABBA : the photo book
Författare
Jan Gradvall - Petter Karlsson - Jeppe Wikström
Förlag
Max Ström
Utgivningsår
2014
Omfång
399 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
299 x 299 mm Ryggbredd 36 mm
Vikt
3027 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det här är den första heltäckande fotoboken om ABBA. I över 600 bilder på 400 sidor visas hela ABBAs fantastiska historia, från barndom via genombrott och världssuccé fram till i dag – här finns också helt nytagna bilder. Boken har skapats i nära samarbete med abborna själva som också med egna ord berättar om många av bilderna. Aldrig tidigare har så många bilder av ABBA återgivits på ett så storslaget sätt. ABBA har skrivit in sig i musikhistorien som ett av världens mest framgångsrika popband. De har sålt över 380 miljoner skivor, 50 miljoner människor har sett musikalen ”Mamma Mia!” på scen och trots att bandet inte längre finns så följer över 4 miljoner fans ABBA på Facebook. De fyra ABBA-medlemmarna var alltid generösa med att ställa upp för fotografer, och därför finns fler bilder på ABBA än på många andra framgångsrika band. I boken finns de bästa bilderna – de klassiska men också sådana som aldrig publicerats tidigare. Med sina kommentarer av Agnetha, Benny, Björn och Frida är detta den definitiva bildberättelsen om ABBA.