-
Fil, fläsk och falukorv : [svenska mattraditi...
Häftad bok. Historiska Media. 2 uppl. 2000. 124 sidor.
Nyskick. Svenska mattraditioner genom tiderna (ill. historia.) 2000 124s Nyskick häft.
Isbn 918893084x
FRI FRAKT inrikes- ISBN
- 918893084x
- Titel
- Fil, fläsk och falukorv : [svenska mattraditioner genom tiderna]
- Författare
- Swahn, Jan-Öjvind
- Förlag
- Historiska Media
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 220 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När etnologen Jan-Öjvind Swahn tar sig an matens kulturhistoria stiger lockande dofter från boksidorna. Fil, fläsk och falukorv är en översikt av den svenska mathistorien från stenålder fram till idag.
Författaren rör sig ledigt mellan de svenska landskapens specialiteter och traditioner. Spannmålsprodukter; fisk och skaldjur; grädde och ost; kött; öl och brännvin alla får de godbitar ur sin historia berättade.
Läsningen förgylls av ordspråk och talesätt som härrör från kokkonstens värld och vi får svar på frågor som
Vad är snömos?
Vad är det för ett skinn som det inte växer hår på?
Jan-Öjvind Swahn har arbetat vid en rad svenska och utländska universitet. Utanför de akademiska kretsarna har han blivit riksbekant genom sin medverkan i tv-program som Fråga Lund och Kvitt eller dubbelt.
Fil, fläsk och falukorv ingår i den kulturhistoriska serien Illustrerad historia som Historiska Media ger ut i samarbete med Kulturen i Lund.
Historiska Media 2 918893084x -
Fil, fläsk och falukorv : [svenska mattraditi...
Häftad bok. Historiska Media. 2 uppl. 2000. 124 sidor.
Mycket gott skick. Varsamt läst, nen snedläst. Lätt bruksslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 918893084x
- Titel
- Fil, fläsk och falukorv : [svenska mattraditioner genom tiderna]
- Författare
- Swahn, Jan-Öjvind
- Förlag
- Historiska Media
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 220 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När etnologen Jan-Öjvind Swahn tar sig an matens kulturhistoria stiger lockande dofter från boksidorna. Fil, fläsk och falukorv är en översikt av den svenska mathistorien från stenålder fram till idag.
Författaren rör sig ledigt mellan de svenska landskapens specialiteter och traditioner. Spannmålsprodukter; fisk och skaldjur; grädde och ost; kött; öl och brännvin alla får de godbitar ur sin historia berättade.
Läsningen förgylls av ordspråk och talesätt som härrör från kokkonstens värld och vi får svar på frågor som
Vad är snömos?
Vad är det för ett skinn som det inte växer hår på?
Jan-Öjvind Swahn har arbetat vid en rad svenska och utländska universitet. Utanför de akademiska kretsarna har han blivit riksbekant genom sin medverkan i tv-program som Fråga Lund och Kvitt eller dubbelt.
Fil, fläsk och falukorv ingår i den kulturhistoriska serien Illustrerad historia som Historiska Media ger ut i samarbete med Kulturen i Lund.
Historiska Media 2 918893084x -
Fil, fläsk och falukorv : [svenska mattraditi...
Häftad bok. Historiska Media. 2000. 124 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 918893084X
- Titel
- Fil, fläsk och falukorv : [svenska mattraditioner genom tiderna]
- Författare
- Swahn, Jan-Öjvind
- Förlag
- Historiska Media
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 220 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När etnologen Jan-Öjvind Swahn tar sig an matens kulturhistoria stiger lockande dofter från boksidorna. Fil, fläsk och falukorv är en översikt av den svenska mathistorien från stenålder fram till idag.
Författaren rör sig ledigt mellan de svenska landskapens specialiteter och traditioner. Spannmålsprodukter; fisk och skaldjur; grädde och ost; kött; öl och brännvin alla får de godbitar ur sin historia berättade.
Läsningen förgylls av ordspråk och talesätt som härrör från kokkonstens värld och vi får svar på frågor som
Vad är snömos?
Vad är det för ett skinn som det inte växer hår på?
Jan-Öjvind Swahn har arbetat vid en rad svenska och utländska universitet. Utanför de akademiska kretsarna har han blivit riksbekant genom sin medverkan i tv-program som Fråga Lund och Kvitt eller dubbelt.
Fil, fläsk och falukorv ingår i den kulturhistoriska serien Illustrerad historia som Historiska Media ger ut i samarbete med Kulturen i Lund.
Historiska Media 918893084X -
Fil, fläsk och falukorv - svenska mattraditio...
Häftad bok.
Nyskick. Lund : Historiska media, 2000 (Lund : Wallin & Dalholm) 124[1]s. Ill. 21 cm. Illustrerad historia. ISBN: 91-88930-84-X ; Häftad. I mycket fint skick, som ny. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 918893084X
- Titel
- Fil, fläsk och falukorv : [svenska mattraditioner genom tiderna]
- Författare
- Swahn, Jan-Öjvind
- Förlag
- Historiska Media
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 220 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När etnologen Jan-Öjvind Swahn tar sig an matens kulturhistoria stiger lockande dofter från boksidorna. Fil, fläsk och falukorv är en översikt av den svenska mathistorien från stenålder fram till idag.
Författaren rör sig ledigt mellan de svenska landskapens specialiteter och traditioner. Spannmålsprodukter; fisk och skaldjur; grädde och ost; kött; öl och brännvin alla får de godbitar ur sin historia berättade.
Läsningen förgylls av ordspråk och talesätt som härrör från kokkonstens värld och vi får svar på frågor som
Vad är snömos?
Vad är det för ett skinn som det inte växer hår på?
Jan-Öjvind Swahn har arbetat vid en rad svenska och utländska universitet. Utanför de akademiska kretsarna har han blivit riksbekant genom sin medverkan i tv-program som Fråga Lund och Kvitt eller dubbelt.
Fil, fläsk och falukorv ingår i den kulturhistoriska serien Illustrerad historia som Historiska Media ger ut i samarbete med Kulturen i Lund.
918893084X -
Fil, fläsk och falukorv : [svenska mattraditi...
Häftad bok. Historiska Media. 2 uppl. 2000. 124 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 918893084X
- Titel
- Fil, fläsk och falukorv : [svenska mattraditioner genom tiderna]
- Författare
- Swahn, Jan-Öjvind
- Förlag
- Historiska Media
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 220 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När etnologen Jan-Öjvind Swahn tar sig an matens kulturhistoria stiger lockande dofter från boksidorna. Fil, fläsk och falukorv är en översikt av den svenska mathistorien från stenålder fram till idag.
Författaren rör sig ledigt mellan de svenska landskapens specialiteter och traditioner. Spannmålsprodukter; fisk och skaldjur; grädde och ost; kött; öl och brännvin alla får de godbitar ur sin historia berättade.
Läsningen förgylls av ordspråk och talesätt som härrör från kokkonstens värld och vi får svar på frågor som
Vad är snömos?
Vad är det för ett skinn som det inte växer hår på?
Jan-Öjvind Swahn har arbetat vid en rad svenska och utländska universitet. Utanför de akademiska kretsarna har han blivit riksbekant genom sin medverkan i tv-program som Fråga Lund och Kvitt eller dubbelt.
Fil, fläsk och falukorv ingår i den kulturhistoriska serien Illustrerad historia som Historiska Media ger ut i samarbete med Kulturen i Lund.
Historiska Media 2 918893084X -
Fil, fläsk och falukorv : [svenska mattraditi...
Häftad bok. Historiska Media. 2 uppl. 2000. 124 sidor.
Nära nyskick. Oläst bok
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 918893084x
- Titel
- Fil, fläsk och falukorv : [svenska mattraditioner genom tiderna]
- Författare
- Swahn, Jan-Öjvind
- Förlag
- Historiska Media
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 220 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När etnologen Jan-Öjvind Swahn tar sig an matens kulturhistoria stiger lockande dofter från boksidorna. Fil, fläsk och falukorv är en översikt av den svenska mathistorien från stenålder fram till idag.
Författaren rör sig ledigt mellan de svenska landskapens specialiteter och traditioner. Spannmålsprodukter; fisk och skaldjur; grädde och ost; kött; öl och brännvin alla får de godbitar ur sin historia berättade.
Läsningen förgylls av ordspråk och talesätt som härrör från kokkonstens värld och vi får svar på frågor som
Vad är snömos?
Vad är det för ett skinn som det inte växer hår på?
Jan-Öjvind Swahn har arbetat vid en rad svenska och utländska universitet. Utanför de akademiska kretsarna har han blivit riksbekant genom sin medverkan i tv-program som Fråga Lund och Kvitt eller dubbelt.
Fil, fläsk och falukorv ingår i den kulturhistoriska serien Illustrerad historia som Historiska Media ger ut i samarbete med Kulturen i Lund.
Historiska Media 2 918893084x -
Fil, fläsk och falukorv - Svenska mattraditio...
Illustrerad historia. Historiska Media. 2000. Häftad i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 918893084X
- Titel
- Fil, fläsk och falukorv : [svenska mattraditioner genom tiderna]
- Författare
- Swahn, Jan-Öjvind
- Förlag
- Historiska Media
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 220 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När etnologen Jan-Öjvind Swahn tar sig an matens kulturhistoria stiger lockande dofter från boksidorna. Fil, fläsk och falukorv är en översikt av den svenska mathistorien från stenålder fram till idag.
Författaren rör sig ledigt mellan de svenska landskapens specialiteter och traditioner. Spannmålsprodukter; fisk och skaldjur; grädde och ost; kött; öl och brännvin alla får de godbitar ur sin historia berättade.
Läsningen förgylls av ordspråk och talesätt som härrör från kokkonstens värld och vi får svar på frågor som
Vad är snömos?
Vad är det för ett skinn som det inte växer hår på?
Jan-Öjvind Swahn har arbetat vid en rad svenska och utländska universitet. Utanför de akademiska kretsarna har han blivit riksbekant genom sin medverkan i tv-program som Fråga Lund och Kvitt eller dubbelt.
Fil, fläsk och falukorv ingår i den kulturhistoriska serien Illustrerad historia som Historiska Media ger ut i samarbete med Kulturen i Lund.
918893084X -
Fil, fläsk och falukorv
Historiska Media. 2000. 124 s. häftad. 21x15cm.
Nära nyskick. illustrerad, .
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 918893084x
- Titel
- Fil, fläsk och falukorv : [svenska mattraditioner genom tiderna]
- Författare
- Swahn, Jan-Öjvind
- Förlag
- Historiska Media
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 220 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När etnologen Jan-Öjvind Swahn tar sig an matens kulturhistoria stiger lockande dofter från boksidorna. Fil, fläsk och falukorv är en översikt av den svenska mathistorien från stenålder fram till idag.
Författaren rör sig ledigt mellan de svenska landskapens specialiteter och traditioner. Spannmålsprodukter; fisk och skaldjur; grädde och ost; kött; öl och brännvin alla får de godbitar ur sin historia berättade.
Läsningen förgylls av ordspråk och talesätt som härrör från kokkonstens värld och vi får svar på frågor som
Vad är snömos?
Vad är det för ett skinn som det inte växer hår på?
Jan-Öjvind Swahn har arbetat vid en rad svenska och utländska universitet. Utanför de akademiska kretsarna har han blivit riksbekant genom sin medverkan i tv-program som Fråga Lund och Kvitt eller dubbelt.
Fil, fläsk och falukorv ingår i den kulturhistoriska serien Illustrerad historia som Historiska Media ger ut i samarbete med Kulturen i Lund.
918893084x
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn