Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Mat för hela året : fler än 365 briljanta recept och matidéer

Mat för hela året : fler än 365 briljanta recept och matidéer

Inbunden bok. The Bearded Lady. 1 uppl. 2010. 167 sidor.

Nyskick. Boken är förlagsny. Stor7

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789186623005
Titel
Mat för hela året : fler än 365 briljanta recept och matidéer
Författare
Jamie Oliver
Förlag
The Bearded Lady
Utgivningsår
2010
Omfång
167 sidor
Bandtyp
Flexband
Mått
218 x 270 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
882 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det doftar rosmarin och citron från Italien, koriander från Thailand och mynta från Libanon. Njut av inspirerande kryddpoesi från Nordafrika och Indien, chiliheta asiatiska rätter och söta avslutningar, som får middagsgästerna att sucka lyckligt. Boken är ett unikt urval på svenska av de bästa nya recepten, som Jamie och hans medarbetare har skapat i den engelska tidningen Jamie Magazine. Här finns guldkorn att hitta vare sig du söker nya idéer till rustika vardagsrätter och enkla pastamiddagar eller lyxiga men lättfixade munsbitar och rätter som garanterat imponerar på dina gäster. Du kan överraska din omgivning med ett nytt recept var och en av årets alla 365 dagar med hjälp av Mat för hela året. Här finns läckerheter såväl för den som föredrar kött, som fågel, fisk, skaldjur eller det vegetariska köket. För att inte tala om alla recepten på svalkande drycker och förföriska drinkar eller inläggningar som är en guldgruva att ha i kylskåpet. Dessutom får du tips och kunskap om sådant som ceviche, meze, bästa sätten att ta vara på rester och hur man enkelt gör ett underbart musselkok.