Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Jamies Italien

Jamies Italien

Inbunden bok Bonnier Fakta. 2011. 317 sidor.

Nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789174241747
Titel
Jamies Italien
Författare
Jamie Oliver
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2011
Omfång
317 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
192 x 252 mm Ryggbredd 31 mm
Vikt
1181 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Jamie återvänder till det som han kan bäst – och till landet han älskar mest. Inget krångel, inga krusiduller; Jamie Olivers nya bok handlar helt enkelt om mat och om landet som har inspirerat honom genom hela hans karriär. Jamies Italien är en hyllning till det land som har gjort Jamie till Storbritanniens mest älskade kock.Jamies Italien är boken som Jamie alltid velat skriva. Den visar honom på resa genom Italien, när han lagar mat för och med italienare i alla åldrar, och hur han lär sig av dem – och upptäcker landet som han älskar för dess mat. Det är en bok om Italiens smaker och om dess människor, för alla som älskar god mat lagad med riktig passion. ”När jag skrev den här boken, ville jag inte bara ge er en samling italienska recept. Jag ville dela med mig av några underbara upplevelser samtidigt. Så jag skrev medan jag reste runt i landet, jag jobbade och åt och mötte människor. Jag ville hitta den genuina italienska maten, recept från folk som jag mötte längs vägen, från fiskare och bagare, från kvinnor som dagligen gör färsk pasta och från alla som tar del i den lokala pastatävlingen på byns torg. Jag ville visa Italiens anda, där matlagning och ätande är absolut centralt i familjelivet, oavsett vilken landsdel man befinner sig i.”