Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
2 böcker:Jamies Italien / Den nakna kockens återkomst

2 böcker:Jamies Italien / Den nakna kockens återkomst

Inbunden bok Albert Bonniers. 2006. 610 sidor.

Nyskick. Jamies Italien- Jamies italienska kök är en hyllning till det land som har gjort Jamie till Storbritanniens mest älskade kock. Tillsammans med en ny brittisk TV-serie och innehållande mer än 120 nya recept är Jamies iItalien boken som Jamie alltid velat skriva.
Den nakna kockens återkomst - .Den nakna kockens återkomst innehåller recept för alla tillfällen och tidpunkter. Både recept för att förgylla vardagsmaten och läckra maträtter för festligare tillfällen. Här finns bland annat:- Hemlagad yoghurt och müsli eller fikon med honung och ricotta som förslag på frukost - Brödrecept, t ex marockanskt tunnbröd med kikärter eller bröd med ost gräddade i lerkrukor - Vickning bestående av rostade mandlar med smak av chili och gourmetsalt eller tonfisk med asiatisk smak - Mängder av recept på fågel, fisk, skaldjur, kött, och vegetariska rätter .Rikt fotoillustrerad i färg. Format 25,5x19,8 cm. Språk: Svenska. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9100110086
Titel
Jamies Italien
Författare
Jamie Oliver
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2006
Omfång
320 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext


Jamie återvänder till det som han kan bäst – och till landet han älskar mest. Inget krångel, inga krusiduller; Jamie Olivers nya bok handlar helt enkelt om mat och om landet som har inspirerat honom genom hela hans karriär.
 Jamies italienska kök är en hyllning till det land som har gjort Jamie till Storbritanniens mest älskade kock. Tillsammans med en ny brittisk TV-serie och innehållande mer än 120 nya recept är Jamies iItalien boken som Jamie alltid velat skriva. Den visar honom resandes genom Italien, när han lagar mat för och med italienare av alla åldrar, och hur han lär sig av dem – och upptäcker landet som han älskar för dess mat. Det är en bok om Italiens smaker och om dess människor, för alla som älskar god mat lagad med riktig passion….
 ”När jag skrev den här boken, ville jag inte bara ge er en samling italienska recept. Jag ville dela med mig av några underbara upplevelser samtidigt. Så jag skrev medan jag reste runt i landet, jag jobbade och åt och mötte människor. Jag ville hitta den genuina italienska maten, recept från folk som jag mötte längs vägen, från fiskare och bagare, från kvinnor som dagligen gör färsk pasta och från alla som tar del i den lokala pastatävlingen på byns torg. Jag ville visa Italiens anda, där matlagning och ätande är absolut centralt i familjelivet, oavsett vilken landsdel man befinner sig i.”