Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Att älska som en porrstjärna : en sedelärande berättelse / Jenna Jameson med Neil Strauss ; översättning: Niclas Nilsson.

Att älska som en porrstjärna : en sedelärande berättelse / Jenna Jameson med Neil Strauss ; översättning: Niclas Nilsson.

Pocketbok Publicerad: Stockholm : Pocketförlaget, Tillverkad: Danmark. Svenska uppl. 2008. 598, [6] sidor.

Nyskick. Teater; Medicin; Sexologi; Sexualliv; Särskilda sceniska konstnärer; Prostitution, otukt, incest, våldtäkt; Jameson, Jenna, 1974-; Biografi: Jameson, Jenna . Originaltitel: Jameson, Jenna: How to make love like a porn star.. [ J.J., en av porrfilmens största stjärnor, berättar om sitt liv för journalisten Neil Strauss. Född 1974 i Las Vegas med en uppväxt som innehåller sexuella övergrepp och tunga droger. Hon slår sig fram inom porrbranschen och når berömmelse och pengar. Naken och osminkad berättelse som delvis är fränt realistisk. Jenna ser sig som en fri kvinna som nått stora framgångar. Många närgångna sexskildringar.] . Pocket mjukt kartonnage, Illustrerad med färg och sv.v fotografier . Mått 11 x 17,8 x 4,2 cm. Vikt 550g. Skickas inom 1 -2 dagar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185625833
Titel
Att älska som en porrstjärna - en sedelärande berättelse
Författare
Neil Strauss
Förlag
Pocketförlaget
Utgivningsår
2008
Omfång
598 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 42 mm
Vikt
434 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Att älska som en porrstjärna är gripande och tänkvärd och oerhört underhållande." Mariestads-Tidning En förtvivlad, vidrig, ärlig och vansinnigt vacker berättelse om hur Jenna Jameson blev det största namnet i porrindustrins historia. Boken är en tragisk och triumferande uppväxthistoria, en freakig och lustig sexlek, och en anmärkningsvärd avhandling om kvinnlig styrka - allt i ett. I Att älska som en porrstjärna: En sedelärande berättelse berättar Jenna Jameson, tillsammans med journalisten Neil Strauss, om sitt liv. Om uppväxten på den sjaskiga undersidan av Las Vegas, om sin tid som minderårig dansös på strippklubbar och om hur hon blev porrvärldens största stjärna. Historien rymmer övergrepp, våldtäkt och mord, men det är ingen simpel gråthistoria. Den är svart som natten och motbjudande realistisk, men bitvis vansinnigt rolig. Porrindustrins nuvarande drottning berättar närgånget och uppriktigt om sexuella erfarenheter som räcker i flera livstider. Jenna Jameson föddes som Jenna Massoli 1974 i Las Vegas. Hon är inte bara vår tids mest populära kvinnliga porrstjärna, utan också den mest omtalade genom alla tider. Neil Strauss är journalist på New York Times och Rolling Stone och har skrivit två av de senaste årens mest omskriva och lästa biografier, The Dirt tillsammans med Mötley Crüe och The Long Hard Road Out of Hell tillsammans med Marilyn Manson. "Neil Strauss, som spökskrivit boken, är en av världens bästa skribenter. Han skulle kunna göra ett parti plockepinn läsvärt. Och med Jenna Jamesons 'vida loca' att spela med, blir det förstås en väldigt underhållande bok." Borås tidning "Jenna Jamesons självbiografi är förvisso både sorglig och hemsk, men också rolig i sin närgångenhet, fantastisk i uppvisat mod och, ja, faktiskt, ibland rätt sexig." Göteborgs-Posten