Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
KUNGENS ÖNSKELISTA

KUNGENS ÖNSKELISTA

Inbunden bok. J.A.Lindblads Förlag, Uppsala. Första uppl. 1957. 95 sidor.

Mycket gott skick. Hel och ren. Varsamt hanterad. Prydlig namnetikett på främre blanka försättsbladet. Inga andra markeringar. Inbunden med linnerygg. Omslag och illustrationer: Olle Montelius.
Den här boken innehåller 17 roliga och spännande sagor, som handlar om både troll och drakar, julbak och bilar, möss och tomtar, om Kungens Önskelista, förstås, och mycket, mycket mera!
Dessutom: Genom att Ingrid Wallerström endast har använt lättstavade och enkla ord lämpar sig boken särskilt väl för barn som håller på att lära sig läsa och för barn som kan tycka att det är svårt att läsa. Wallerström skriver i sitt förord: ” I denna lilla bok finns inga ord med krånglig stavning, inga ord på t.ex. skj eller tj eller gj = ord med sammansatta ljudtecken eller överflödsbokstäver. Inte heller finns några ord där k ska läsas som tj, inga där g ska läsas som j och inte heller några där c ska läsas som s eller som k. Den som inte är så van att läsa och den som har svårt för att läsa, skall alltså kunna trassla sig fram i boken på egen hand och rätt troligt få del av det lätta innehållet utan hjälp, helst som stavdelningen underlättar det hela. Lycka till!”
22 x 15 cm. 246 g

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen