Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
En delikat affär : entreprenörer för det goda livet

En delikat affär : entreprenörer för det goda livet

Inbunden bok. BookHouse Editions. 1 uppl. 2011. 168 sidor.

Mycket gott skick. Dekorerat kartonnage. -- Vad händer när en lagom framgångsrik konsult i 50-årsåldern hoppar av karriären och köper en delikatessbutik i lilla Rönninge? I denna både lättsamma och ärliga bok berättar den nyblivne handlaren själv om sin chockartade förändring. Han byter ett bekvämt jobb mot en tillvaro som kräver allt av honom men som också ger mer. Inte minst en ny förmåga att själv njuta av mat, och vägleda andra in i delikatessernas förlovade land. Det här är en bok som vänder sig till alla som någon gång har funderat över att lämna den invanda lunken för att uppfylla en dröm. Och till alla som tycker om en god berättelse fylld av tänkvärda funderingar om hur man kan utnyttja tidigare erfarenheter och ta dem med in i ett nytt liv. Boken innehåller ett målande persongalleri och är kryddad med matkunskap och en inblick i småföretagarens jakt på lönsamhet och hållbarhet i jobbet och i livet. En personligt och humoristiskt berättad historia om ett entreprenörskap utan gränser.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789189388581
Titel
En delikat affär : entreprenörer för det goda livet
Författare
Kindahl, Ingrid
Förlag
BookHouse Editions
Utgivningsår
2011
Omfång
168 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
165 x 231 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
540 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vad händer när en lagom framgångsrik konsult i 50-årsåldern hoppar av karriären och köper en delikatessbutik i lilla Rönninge?

I denna både lättsamma och ärliga bok berättar den nyblivne handlaren själv om sin chockartade förändring. Han byter ett bekvämt jobb mot en tillvaro som kräver allt av honom men som också ger mer. Inte minst en ny förmåga att själv njuta av mat, och vägleda andra in i delikatessernas förlovade land.

Det här är en bok som vänder sig till alla som någon gång har funderat över att lämna den invanda lunken för att uppfylla en dröm. Och till alla som tycker om en god berättelse fylld av tänkvärda funderingar om hur man kan utnyttja tidigare erfarenheter och ta dem med in i ett nytt liv.

Boken innehåller ett målande persongalleri och är kryddad med matkunskap och en inblick i småföretagarens jakt på lönsamhet och hållbarhet i jobbet och i livet.

En personligt och humoristiskt berättad historia om ett entreprenörskap utan gränser.