Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Drottningkronan

Drottningkronan

Inbunden bok Historiska Media. 1 uppl. 2013. 347 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. om en kvinnas livsöde i slutet av 1100-talet. 5:e fristående delen i Släkten

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789187031526
Titel
Drottningkronan
Författare
Ingrid Kampås
Förlag
Historiska Media
Utgivningsår
2013
Omfång
347 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
145 x 215 mm Ryggbredd 27 mm
Vikt
516 g
Språk
Svenska
Baksidestext
»Boken är spännande, välskriven och innehåller tragik, glädje och romantik. Den målar upp tidsepoken så att jag verkligen lever mig in i den.« Litteraturmagazinet »För den som vill veta mer om hur det kunde vara att leva på medeltiden är romanen en riktig guldgruva, full av spännande detaljer.« Hallands Nyheter »Jag älskade Helenas Hämnd och var lite smått orolig för hur fortsättningen skulle bli. Nu är jag inte orolig längre. Ingrid Kampås har fört historien framåt med den äran ... Inga ord i världen kan göra rättvisa åt Drottningkronan. Mitt rekommendation blir, läs och njut!« Bloggen Holavedsbrudar »Boken är spännande och intressant skriven och har ett flytande språk. Det gör att det är svårt att lägga den från sig.« Bloggen Bokparet »En fängslande historisk roman med flera oväntade vändningar.« Bloggen Pockethexorna Äntligen kommer den efterlängtade fristående femte delen i serien Släkten! I Drottningkronan möter vi den unga flickan Ester som drömmer om en ljus framtid, fylld av glada barn och kärlek. Drömmarna krossas när morbrodern sätter henne i kloster. Härifrån rövas hon snart bort av en samvetslös präst som för henne till Finland. När den svenske kungen Knut Eriksson kommer till Finland möter han av en slump Ester. Han blir fullkomligt betagen i henne och bestämmer sig för att ta henne till brud. Snart får Ester mer makt och inflytande än hon någonsin vågat drömma om. Ingrid Kampås har skrivit en fängslande roman om en kvinnas livsöde i slutet av 1100-talet. Skildringen är fylld av dramatik och spänning, och ger en god inblick i kvinnans villkor under medeltiden. Ingrid Kampås är sjuksköterska sedan trettio år men även en uppskattad författare. Hennes senaste bok Drottningkronan är den sjätte delen i Historiska Medias populära romanserie Släkten. Hon skriver även noveller och följetonger för veckopressen och essäer och kolumner till dagstidningar. Bland Ingrid Kampås tidigare böcker finns titlar som Hjärta av is (Prisma, 2002) och Innerlighetens tid (Norstedts, 2005).