Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Näringslära

Näringslära

Häftade böcker. Liber. 1 uppl. 2000. 240 sidor.

Intresset för hälsa och livsstil, mat och matkultur är stort. För att förstå hur viktig maten är och hur livsmedelsval och beredning påverkar oss, krävs kunskaper i näringslära.
Näringslära ger såväl grundläggande som fördjupade kunskaper i ämnet. Här behandlas bl.a. sambandet mellan kost och hälsa, näringsämnen, närings- och energibehov och kostvanor i Sverige och övriga världen.

Läs mer
Ett separat kapitel om dietetik beskriver specialkoster och koster vid särskilda behov. Boken avslutas med livsmedelstabeller och näringsrekommendationer.
Näringslära är avsedd för kursen med samma namn på gymnasieskolans Hotell- och restaurangprogram och Livsmedelsprogram. Den kan även användas på andra utbildningar där kost och hälsa ingår, och av alla som är intresserade av kostfrågor.
Boken finns inläst för elever med läs- och skrivsvårigheter. Beställs hos Inläsningstjänst AB, tel 08-556 115 50, www.inlasningstjanst.se

Förlagsfakta

ISBN
9789147053926
Titel
Näringslära
Författare
Christenson, Ingrid
Förlag
Liber
Utgivningsår
2000
Omfång
240 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
450 g
Språk
Svenska