Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
NYA VÄXTHUSBOKEN
NYA VÄXTHUSBOKEN NYA VÄXTHUSBOKEN NYA VÄXTHUSBOKEN NYA VÄXTHUSBOKEN NYA VÄXTHUSBOKEN NYA VÄXTHUSBOKEN

NYA VÄXTHUSBOKEN

Inbunden bok Natur & Kultur. 2000. 144 sidor.

Nyskick. – ABSOLUT NYSKICK på inlagan, liten hörnstöt och lätt ytslitage på omslaget. – Se fler bilder! –– Växthuset står färdigt och det är dags att förverkliga drömmarna om en egen vinranka, blommor eller paprikor – det lilla glashuset i trädgården ska rymma så mycket! Men hur ordnar man det praktiskt och så att det blir lättarbetat? Hur ska odlingssängarna se ut? Vad kan man odla och hur tidigt på våren kan man börja? Detta är en praktisk handbok för odlingssugna. Här presenteras olika typer av växthus, odlingsskåp och bänkar. Viktiga praktiska detaljer som dörrmodeller, ventilation och isolering är också något man bör fundera över, liksom hyllor och odlingsbäddarnas placering inuti växthuset och frågor som belysning, ventilation bevattning och till sist det allra viktigaste, jorden. Grönsaker och blommor som ger ännu bättre skördar i växthusmiljön presenteras utförligt, t ex paprika, chili, aubergine och tidiga vårblommor. Ny omarbetad utgåva av Växthusboken, som utkom första gången 1993 och sedan dess har sålts i 15 000 ex. De inledande avsnitten har disponerats om och kapitlen med odlingsråd har byggts ut med fler grönsaker och blommor som passar för växthusodling. Särskilt intressant för alla som vill veta hur odling i växthus går till i praktiken och hur man sköter sina odlingar. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127352711
Titel
Nya Växthusboken
Författare
Inger Palmstierna - Gustaf Alm
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2000
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
517 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Växthuset står färdigt och det är dags att förverkliga drömmarna om en egen vinranka, blommor eller paprikor – det lilla glashuset i trädgården ska rymma så mycket! Men hur ordnar man det praktiskt och så att det blir lättarbetat? Hur ska odlingssängarna se ut? Vad kan man odla och hur tidigt på våren kan man börja? Detta är en praktisk handbok för odlingssugna.

Här presenteras olika typer av växthus, odlingsskåp och bänkar. Viktiga praktiska detaljer som dörrmodeller, ventilation och isolering är också något man bör fundera över, liksom hyllor och odlingsbäddarnas placering inuti växthuset och frågor som belysning, ventilation bevattning och till sist det allra viktigaste, jorden.

Grönsaker och blommor som ger ännu bättre skördar i växthusmiljön presenteras utförligt, t ex paprika, chili, aubergine och tidiga vårblommor.

Ny omarbetad utgåva av Växthusboken, som utkom första gången 1993 och sedan dess har sålts i 15 000 ex. De inledande avsnitten har disponerats om och kapitlen med odlingsråd har byggts ut med fler grönsaker och blommor som passar för växthusodling.

Särskilt intressant för alla som vill veta hur odling i växthus går till i praktiken och hur man sköter sina odlingar.

Inger Palmstierna är hortonom och trädgårdsrådgivare. Hon är också en flitig skribent, t ex i tidningen Hemträdgården och har tidigare medverkat i många uppskattade trädgårdsböcker. På Natur och Kultur/LTs förlag har hon tidigare givit ut Trädgård för nybörjare och medverkat i Kompostboken och i den tidigare upplagan av Växthusboken.
Gustaf Alm var en välkänd och kunnig profil inom svenskt trädgårdsliv.