Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
NATURENS LÄCKERHETER
NATURENS LÄCKERHETER NATURENS LÄCKERHETER NATURENS LÄCKERHETER NATURENS LÄCKERHETER NATURENS LÄCKERHETER

NATURENS LÄCKERHETER

Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2004. 192 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, obet. ytmärken på omslaget. – Se fler bilder! ––

Lust till god mat, experiment och nya smakupplevelser, men också till naturen är utgångspunkten för denna bok. Vi får lära oss känna igen och anrätta vilda kryddväxter, ogräs, bär och svamp.
• Vi får veta hur de använts förr och hur vi bäst kan anrätta dem idag – boken innehåller mängder av härliga recept på sallader, soppor, risotto, pajer, svamprätter, sylter, kompotter, tårtor, örtteer, drinkar, vin, kryddat brännvin, likör, vinäger, färskostar och bröd – allt med ingredienser som du själv kan hitta i naturen!
• Och givetvis får vi tips om hur vi kan torka, frysa och konservera alla vårens, sommarens och höstens läckerheter.

–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789151842707
Titel
Naturens läckerheter
Författare
Ingmanson, Inger
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2004
Omfång
192 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
190 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
710 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Nu i kartonnage! Lust till god mat, experiment och nya smakupplevelser, men också till naturen är utgångspunkten för denna bok. Vi får lära oss känna igen och anrätta vilda kryddväxter, ogräs, bär och svamp. Vi får veta hur de använts förr och hur vi bäst kan anrätta dem idag - boken innehåller mängder av härliga recept på sallader, soppor, risotto, pajer, svamprätter, sylter, kompotter, tårtor, örtteer, drinkar, vin, kryddat brännvin, likör, vinäger, färskostar och bröd - allt med ingredienser som du själv kan hitta i naturen! Och givetvis får vi tips om hur vi kan torka, frysa och konservera alla vårens, sommarens och höstens läckerheter. Fotograf är Anders Pedersen.