Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Om kärlek. Kvinnan mitt i livet. 1,6 miljonerklubben informerar och inspirerar

Om kärlek. Kvinnan mitt i livet. 1,6 miljonerklubben informerar och inspirerar

Inbunden bok. Prisma. 2004. 221 s. Inbunden. Omslagsfoto på bidragsgivarna.

Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. Dedikation av förf. Alexandra Charles och Ingela Agardh på försättsbladet.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9151842149
Titel
Om kärlek : kvinnan mitt i livet : 1,6 miljonerklubben informerar och inspirerar
Författare
Bonnier, Ingemo - 1, 6 miljonerklubben för kvinnors hälsa
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2004
Omfång
224 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
781 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Författarna skildrar kärleken till människor, till ting och handlingar. De skriver om det som inte alltid anses vara så självklart, nämligen att kvinnor som uppnått en viss ålder ska ha rätt till lust och passion. Varför skulle det vara opassande att en kvinna mitt i livet blir förälskad?
En lång rad kända kvinnor ur 1,6 mijonerklubbens kärntrupp skriver om kärlek på sitt sätt. Alla har sina egna utgångspunkter. Vi möter kärlekar utan namn, barn och barnbarn som förtrollat, passionen inför färger och former. Här finns skildringar av kärlek i motlut och den kärlek som kanske är den största, den som aldrig blev. Kärlek som är annorlunda eller oväntad och kärlek ur sexologens synvinkel. Alla är de mitt i livet, lever fullt och helt i det som pågår just nu, i det som inte har något genrep – livet!
Klubbens medicinska specialister skriver om hur kärleken påverkar oss, vad som händer i kroppen när vi blir förälskade och om vikten att vårda ett förhållandet. Det finns ju inga piller för lusten! Och en jurist talar om att vi måste ta itu med det finstilta medan kärleken pågår.

Medverkande författare: Ingela Agardh, Gunilla Björk, Louise Boije af Gennäs, Anitha Bondestam, Ingemo Bonnier, Maja Braun Wallenberg, Alexandra Charles, Kjerstin Dellert, Eva Hedlund, Margó Ingvardsson, Lotta Insulander-Lindh, Malena Ivarsson, Catrin Jacobs, Britt Marie Landgren, Lill Lindfors, Inger Lohmander, Marie Mian, Grynet Molvig, Gunilla Pontén, Grethe Qviberg- Philipson, Kerstin Sandels, Karin Schenck-Gustafsson, Maria Scherer, Birgitta Stubbing, Solveig Ternström, Viveca Vogel, Sylvia Vrethammar.