Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 55 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Jag vet var jag kommer ifrån . Stycken om mitt liv

Jag vet var jag kommer ifrån . Stycken om mitt liv

av

Inbunden bok. Albert Bonniers. 2013. 367 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Han är lanthandlarsonen som blev kungens riksmarskalk; lärarvikarien som blev folkpartistisk arbetsmarknadsminister. Från värmländsk landsbygd till det kungliga hovet – hur går en sådan resa till? Ingemar Eliasson har arbetat i tre borgerliga regeringar under 70- och 80-talen, som landshövding på 90-talet och åren 2003–2010 som riksmarskalk. I Jag vet var jag kommer ifrån berättar han öppet och med stor självinsikt om slitningar och utmaningar i det politiska toppskiktet, om att återvända till sin barndoms Värmland som landshövding, och inte minst om att arbeta nära kungen i tider av både medgång och hård kritik.Rikt fotoillustrerad i färg. Språk: Svenska. Absolut nyskick. (190212)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK

8 dagar sedan

Förlagsfakta

ISBN
9789100129903
Titel
Jag vet var jag kommer ifrån : stycken om mitt liv
Författare
Ingemar Eliasson
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsdatum
20130226
Omfång
367 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
162 x 234 mm Ryggbredd 28 mm
Vikt
674 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Han är lanthandlarsonen som blev kungens riksmarskalk; lärarvikarien som blev folkpartistisk arbetsmarknadsminister. Från värmländsk landsbygd till det kungliga hovet – hur går en sådan resa till? Ingemar Eliasson har arbetat i tre borgerliga regeringar under 70- och 80-talen, som landshövding på 90-talet och åren 2003–2010 som riksmarskalk. I Jag vet var jag kommer ifrån berättar han öppet och med stor självinsikt om slitningar och utmaningar i det politiska toppskiktet, om att återvända till sin barndoms Värmland som landshövding, och inte minst om att arbeta nära kungen i tider av både medgång och hård kritik.