Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Det italienska köket : de bästa traditionella och moderna recepten

Det italienska köket : de bästa traditionella och moderna recepten

Inbunden bok. Love Food. 2016. 95 sidor.

Nyskick. PRESENTSKICK.
En hel bok med noga utvalda recept på italiensk mat när den är som bäst. Här finns såväl traditionella gamla vänner som nya, moderna varianter.

Italiensk mat är känd för att vara fräsch, enkel och inte minst god. I den här boken hittar du de bästa klassiska och moderna recepten. Det italienska köket följer samma
upplägg som en traditionell italiensk måltid: den börjar med läckra antipasti som följs av några klassiska pizza- och pastarätter. Huvudrätterna med kött, fisk och skaldjur presenteras med ett urval olika grönsaksrätter. Det hela avslutas med läckra desserter.

Det italienska köket ger också en fascinerande inblick i den kulinariska historia och geografi som gör Italiens mat så unik och speciell.

Det är så här italiensk mat ska smaka!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789188219145
Titel
Det italienska köket : de bästa traditionella och moderna recepten
Författare
Ingeborg Pils - Stefan Pallmer
Förlag
Love Food
Utgivningsår
2016
Omfång
95 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
224 x 279 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
640 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En hel bok med noga utvalda recept på italiensk mat när den är som bäst. Här finns såväl traditionella gamla vänner som nya, moderna varianter.

Italiensk mat är känd för att vara fräsch, enkel och inte minst god. I den här boken hittar du de bästa klassiska och moderna recepten. Det italienska köket följer samma
upplägg som en traditionell italiensk måltid: den börjar med läckra antipasti som följs av några klassiska pizza- och pastarätter. Huvudrätterna med kött, fisk och skaldjur presenteras med ett urval olika grönsaksrätter. Det hela avslutas med läckra desserter.

Det italienska köket ger också en fascinerande inblick i den kulinariska historia och geografi som gör Italiens mat så unik och speciell.

Det är så här italiensk mat ska smaka!