-
Rabarber
Inbunden bok. Bokförlaget Arena. 1 uppl. 2016. 111 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Troligen oläst ex
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178434855
- Titel
- Rabarber
- Författare
- Nilsson, Ingar
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 238 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 550 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Sommarklassiker." Gård & Torp
"Detta är en mycket informativ och inspirerande bok om vår mest anspråkslösa nyttoväxt, rabarbern." BTJ
I Rabarber finns allt man kan tänkas vilja veta om stjälken som växer och trivs i våra svenska trädgårdar men egentligen kommer från helt andra breddgrader.
För de flesta är den syrliga rabarbern nog mest känd som en uppskattad ingrediens i desserter av olika slag. Men rabarber kan användas till så mycket mer - till friska drinkar, glace till grillat, till marmelad, saft och inläggningar.
I Rabarber finns också den intressanta historien om rabarbern som medicinalväxt; under lång tid var den en begärlig handelsvara som tidvis betingade ett högre pris än opium. Än idag odlas rabarber i Kina för användning inom den kinesiska medicinen. Utöver recepten och den fascinerande historien om hur rabarbern hamnade här innehåller boken även odlingstips och råd för de vanligaste sorterna.
Bokförlaget Arena 1 9789178434855 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127357266
- Titel
- Rabarber
- Författare
- Ingar Nilsson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 250 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Säg rabarber och de flesta tänker på ljuvliga pajer. Men rabarbern kan användas till så mycket mer till friska drinkar, som syrlig kompott till stekt fisk, som smaksättare i kycklinggryta, till marmelad, saft och olika inläggningar, samt till bakverk av allehanda slag. Rabarber innehåller ett sextiotal recept för alla tillfällen och receptdelen utgör två tredjedelar av boken. Trots att de flesta svenskar har samma Victoria-art i sin trädgård finns det över hundra sorters matrabarber att välja mellan. Boken ger odlingstips och råd för de vanligaste sorterna och beskriver vad som skiljer dem åt. Oxalsyran, som står för det syrligt sträva i rabarbersmaken, varierar till exempel mellan olika arter. Dessutom berättas rabarberns spännande historia som medicinalväxt. Rabarberroten var under lång tid en begärlig handelsvara och betingade tidvis ett högre pris än opium. Än i dag odlas rabarber i Kina för användning i den kinesiska medicinen.
Natur & Kultur 1 9789127357266 -
Rabarber
Inbunden bok.
Nära nyskick. Natur och Kultur 2007. 128 sidor. Förlagets band. Ett fint obläddrat exemplar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127357266
- Titel
- Rabarber
- Författare
- Ingar Nilsson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 250 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Säg rabarber och de flesta tänker på ljuvliga pajer. Men rabarbern kan användas till så mycket mer till friska drinkar, som syrlig kompott till stekt fisk, som smaksättare i kycklinggryta, till marmelad, saft och olika inläggningar, samt till bakverk av allehanda slag. Rabarber innehåller ett sextiotal recept för alla tillfällen och receptdelen utgör två tredjedelar av boken. Trots att de flesta svenskar har samma Victoria-art i sin trädgård finns det över hundra sorters matrabarber att välja mellan. Boken ger odlingstips och råd för de vanligaste sorterna och beskriver vad som skiljer dem åt. Oxalsyran, som står för det syrligt sträva i rabarbersmaken, varierar till exempel mellan olika arter. Dessutom berättas rabarberns spännande historia som medicinalväxt. Rabarberroten var under lång tid en begärlig handelsvara och betingade tidvis ett högre pris än opium. Än i dag odlas rabarber i Kina för användning i den kinesiska medicinen.
9789127357266 -
Rabarber
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2007. 128 sidor.
Gott skick. Litet hack på pärmens kant.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127357266
- Titel
- Rabarber
- Författare
- Ingar Nilsson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 250 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Säg rabarber och de flesta tänker på ljuvliga pajer. Men rabarbern kan användas till så mycket mer till friska drinkar, som syrlig kompott till stekt fisk, som smaksättare i kycklinggryta, till marmelad, saft och olika inläggningar, samt till bakverk av allehanda slag. Rabarber innehåller ett sextiotal recept för alla tillfällen och receptdelen utgör två tredjedelar av boken. Trots att de flesta svenskar har samma Victoria-art i sin trädgård finns det över hundra sorters matrabarber att välja mellan. Boken ger odlingstips och råd för de vanligaste sorterna och beskriver vad som skiljer dem åt. Oxalsyran, som står för det syrligt sträva i rabarbersmaken, varierar till exempel mellan olika arter. Dessutom berättas rabarberns spännande historia som medicinalväxt. Rabarberroten var under lång tid en begärlig handelsvara och betingade tidvis ett högre pris än opium. Än i dag odlas rabarber i Kina för användning i den kinesiska medicinen.
Natur & Kultur 1 9789127357266 -
Rabarber
Inbunden bok.
Nära nyskick. Lund : Arena, cop. 2016 2016 Illustrerat pappband Utmärkt skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178434855
- Titel
- Rabarber
- Författare
- Nilsson, Ingar
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 238 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 550 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Sommarklassiker." Gård & Torp
"Detta är en mycket informativ och inspirerande bok om vår mest anspråkslösa nyttoväxt, rabarbern." BTJ
I Rabarber finns allt man kan tänkas vilja veta om stjälken som växer och trivs i våra svenska trädgårdar men egentligen kommer från helt andra breddgrader.
För de flesta är den syrliga rabarbern nog mest känd som en uppskattad ingrediens i desserter av olika slag. Men rabarber kan användas till så mycket mer - till friska drinkar, glace till grillat, till marmelad, saft och inläggningar.
I Rabarber finns också den intressanta historien om rabarbern som medicinalväxt; under lång tid var den en begärlig handelsvara som tidvis betingade ett högre pris än opium. Än idag odlas rabarber i Kina för användning inom den kinesiska medicinen. Utöver recepten och den fascinerande historien om hur rabarbern hamnade här innehåller boken även odlingstips och råd för de vanligaste sorterna.
9789178434855 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNatur&Kultur
-
Rabarber
Förlagsny inbunden bok. Bokförlaget Arena. 2 uppl. 2021. 126 sidor.
" Sommarklassiker."
Gård & Torp "Detta är en mycket informativ och inspirerande bok om vår mest anspråkslösa nyttoväxt, rabarbern."
BTJ
I Rabarber finns allt man kan tänkas vilja veta om stjälken som växer och trivs i våra svenska trädgårdar men eg läs mer … läs merDirekt från förlagetInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178435395
- Titel
- Rabarber
- Författare
- Nilsson, Ingar
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 175 x 235 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 376 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- " Sommarklassiker."
Gård & Torp "Detta är en mycket informativ och inspirerande bok om vår mest anspråkslösa nyttoväxt, rabarbern."
BTJ
I Rabarber finns allt man kan tänkas vilja veta om stjälken som växer och trivs i våra svenska trädgårdar men egentligen kommer från helt andra breddgrader. För de flesta är den syrliga rabarbern nog mest känd som en uppskattad ingrediens i desserter av olika slag. Men rabarber kan användas till så mycket mer - till friska drinkar, glace till grillat, till marmelad, saft och inläggningar.
I Rabarber finns också den intressanta historien om rabarbern som medicinalväxt; under lång tid var den en begärlig handelsvara som tidvis betingade ett högre pris än opium. Än idag odlas rabarber i Kina för användning inom den kinesiska medicinen.
Utöver recepten och den fascinerande historien om hur rabarbern hamnade här innehåller boken även odlingstips och råd för de vanligaste sorterna.
Bokförlaget Arena 2 9789178435395 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127357266
- Titel
- Rabarber
- Författare
- Ingar Nilsson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 250 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Säg rabarber och de flesta tänker på ljuvliga pajer. Men rabarbern kan användas till så mycket mer till friska drinkar, som syrlig kompott till stekt fisk, som smaksättare i kycklinggryta, till marmelad, saft och olika inläggningar, samt till bakverk av allehanda slag. Rabarber innehåller ett sextiotal recept för alla tillfällen och receptdelen utgör två tredjedelar av boken. Trots att de flesta svenskar har samma Victoria-art i sin trädgård finns det över hundra sorters matrabarber att välja mellan. Boken ger odlingstips och råd för de vanligaste sorterna och beskriver vad som skiljer dem åt. Oxalsyran, som står för det syrligt sträva i rabarbersmaken, varierar till exempel mellan olika arter. Dessutom berättas rabarberns spännande historia som medicinalväxt. Rabarberroten var under lång tid en begärlig handelsvara och betingade tidvis ett högre pris än opium. Än i dag odlas rabarber i Kina för användning i den kinesiska medicinen.
Natur & Kultur 1 9789127357266 -
Rabarber
Inbunden bok. Bokförlaget Arena. 1 uppl. 2016. 111 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst. Flera ex i lager
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178434855
- Titel
- Rabarber
- Författare
- Nilsson, Ingar
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 238 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 550 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Sommarklassiker." Gård & Torp
"Detta är en mycket informativ och inspirerande bok om vår mest anspråkslösa nyttoväxt, rabarbern." BTJ
I Rabarber finns allt man kan tänkas vilja veta om stjälken som växer och trivs i våra svenska trädgårdar men egentligen kommer från helt andra breddgrader.
För de flesta är den syrliga rabarbern nog mest känd som en uppskattad ingrediens i desserter av olika slag. Men rabarber kan användas till så mycket mer - till friska drinkar, glace till grillat, till marmelad, saft och inläggningar.
I Rabarber finns också den intressanta historien om rabarbern som medicinalväxt; under lång tid var den en begärlig handelsvara som tidvis betingade ett högre pris än opium. Än idag odlas rabarber i Kina för användning inom den kinesiska medicinen. Utöver recepten och den fascinerande historien om hur rabarbern hamnade här innehåller boken även odlingstips och råd för de vanligaste sorterna.
Bokförlaget Arena 1 9789178434855 -
RABARBER
Nyskick. Natur och Kultur 2007. Illustrerat pappband. Förlagsny. Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127357266
- Titel
- Rabarber
- Författare
- Ingar Nilsson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 250 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Säg rabarber och de flesta tänker på ljuvliga pajer. Men rabarbern kan användas till så mycket mer till friska drinkar, som syrlig kompott till stekt fisk, som smaksättare i kycklinggryta, till marmelad, saft och olika inläggningar, samt till bakverk av allehanda slag. Rabarber innehåller ett sextiotal recept för alla tillfällen och receptdelen utgör två tredjedelar av boken. Trots att de flesta svenskar har samma Victoria-art i sin trädgård finns det över hundra sorters matrabarber att välja mellan. Boken ger odlingstips och råd för de vanligaste sorterna och beskriver vad som skiljer dem åt. Oxalsyran, som står för det syrligt sträva i rabarbersmaken, varierar till exempel mellan olika arter. Dessutom berättas rabarberns spännande historia som medicinalväxt. Rabarberroten var under lång tid en begärlig handelsvara och betingade tidvis ett högre pris än opium. Än i dag odlas rabarber i Kina för användning i den kinesiska medicinen.
9789127357266 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127357266
- Titel
- Rabarber
- Författare
- Ingar Nilsson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 250 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Säg rabarber och de flesta tänker på ljuvliga pajer. Men rabarbern kan användas till så mycket mer till friska drinkar, som syrlig kompott till stekt fisk, som smaksättare i kycklinggryta, till marmelad, saft och olika inläggningar, samt till bakverk av allehanda slag. Rabarber innehåller ett sextiotal recept för alla tillfällen och receptdelen utgör två tredjedelar av boken. Trots att de flesta svenskar har samma Victoria-art i sin trädgård finns det över hundra sorters matrabarber att välja mellan. Boken ger odlingstips och råd för de vanligaste sorterna och beskriver vad som skiljer dem åt. Oxalsyran, som står för det syrligt sträva i rabarbersmaken, varierar till exempel mellan olika arter. Dessutom berättas rabarberns spännande historia som medicinalväxt. Rabarberroten var under lång tid en begärlig handelsvara och betingade tidvis ett högre pris än opium. Än i dag odlas rabarber i Kina för användning i den kinesiska medicinen.
9789127357266
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn