Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kärlekens energi : om vårt behov av bekräftelse och goda relationer

Kärlekens energi : om vårt behov av bekräftelse och goda relationer

Inbunden bok Bokförlaget Forum. Första upplagan uppl. 2008. 209 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Förlagets orangeröda pappband med skyddsomslag. 21,8 x 13,8 cm. 412 g

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789137133409
Titel
Kärlekens energi : om vårt behov av bekräftelse och goda relationer
Författare
Ingalill Roos
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2008
Omfång
209 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext


Lär dig att ge och ta emot kärlekens positiva kraft!Efter succéboken Energitjuvar tar sig Ingalill Roos an ett ämne som berör oss alla – kärlekens energi. Den här gången handlar det alltså inte om hur vi blir dränerade på energi, utan tvärtom om hur vi växer och utvecklas som människor när vi får uppleva kärlekens positiva kraft.
 Om man skrapar på ytan är vi alla ganska lika inunder, oavsett vilken bakgrund vi har. Vi längtar efter kärlek, närhet och omsorg, och vi vill bli accepterade för den vi innerst inne är. När vi möter människor som ser vår personlighet och våra förmågor fylls vi av kraft och livsglädje – vi upplever helt enkelt kärlekens energi.
 För att kunna ge och ta emot denna kraft måste vi lära oss mer om oss själva. Se vilka vi är, våra behov och vår historia. Vi formas alla av vårt förflutna och våra familjemönster. Vissa delar har varit bra och andra mindre bra. Tyvärr har vi en tendens att upprepa även sådana mönster som vi starkt ogillade hos våra föräldrar. I sin nya bok belyser Ingalill Roos detta upprepningsfenomen och ger förslag på hur man kan bryta trenden.
 Kärlekens energi handlar mycket om vikten av att lära känna oss själva på djupet. Först då kan vi avgöra vilka människor vi mår bra av att träffa och vilka saker som ger oss äkta glädje. Vi bör ställa olika frågor till oss själva. Är jag den person jag vill vara? När gör jag något gott för mig själv? Vad ger mig kraft och inspiration? Vad brinner jag för? Ingalill Roos visar hur viktigt det är att bejaka det som ger oss lust. Att hitta utlopp för vår skaparglädje och prioritera våra intressen.
 Genom fallbeskrivningar tydliggör Ingalill Roos hinder på vägen mot goda relationer, men hon ger också handfasta råd som hjälper oss att leva rikare och mer kärleksfulla liv. Kärlekens energi är ett givet val för alla som har rensat ut energitjuvarna i sitt liv och vill gå vidare med sin personliga utveckling.

Ingalill Roos är socionom och samtalsterapeut. Hon är bosatt i Göteborg där hon driver en privatpraktik och är även verksam som föredragshållare.
 2006 skrev hon Energitjuvar, som hittills sålts i 80 000 exemplar. Boken fick mycket goda recensioner och har uppmärksammats stort i radio, tv och tidningar.