Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
LABRADOR RETRIEVER

LABRADOR RETRIEVER

Inbunden bok Ica Bokförlag. 7, omarbetad uppl. 2006. 107 sidor.

Nyskick. PRESENTSKICK! Lättlärd, robust familjehund, blindledare, knarkspanare, räddare, populär hundras på svensk tio-i-topp-lista. Rikt illustrerad. Inbundet laminatband, fotoillustrerade första och sista uppslag. Stor 8:o. 248x175x12 mm. 460 g. Inga anmärkningar. [8313] /---/ Dra fördel av enhetsfrakten och beställ fler böcker i samma leverans. Klicka på säljarens länk nedan (alternativt ovan: "Sökalternativ", skriv "House of Estelle" i fältet för säljare) samt ange sökord, ett eller flera i kombination (t ex husdjur, sällskapsdjur...) i fältet "Sök...". Trunkera (*) del av ord (t ex hund* för hundar, hundraser etc) så blir sökträffarna fler.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9153428021
Titel
Labrador retriever
Författare
Ing-Marie Hagelin - Mimmi Erixon
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2006
Omfång
102 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
175 x 247 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
472 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Labradoren är en av våra allra mest populära raser. Uttrycket en gång labrador alltid labrador är ingen överdrift för rasens del. Under de senaste tjugo åren har den legat bland de främsta på tio-i-topplistan. Den är en lättlärd, barnvänlig och robust familjehund, en fin kamrat för den sportiga och en förstklassig apportör av fågel och hårvilt för jägaren. Här får du alla baskunskaper som behövs för att bli en kunnig och engagerad labradorägare. Du får även information om välkända hundar, kennlar och uppfödare. Författaren Ing-Marie Hagelin är labradoruppfödare. Hon är en välkänd domare som flitigt anlitas i Sverige och utlandet. Mimmi Erixon är pressfotograf med hundar som favoritobjekt.