VILTKOKBOKEN
NYSKICK! Omslaget har lite yt- och hörnmärken. - Klicka på titeln ovan för fler bilder! --- Ica Bokförlag, 1996.
Omfång: 192 sidor.
Bandtyp: Inbunden, ca 21x24 cm. 101 färgfoton. --- Vad är det som gör viltkött så bergärligt? Det måste vara den förnäma smak, som kommer från djurens fria och naturliga sätt att leva och söka sin föda. En viltmiddag på hösten eller vintern är en välkommen omväxling för varje finsmakare. Villebrådssmaken är lite speciell och kan variera både hos samma djurslag och mellan olika viltarter. Djurens ålder avgör mörhet och smak. Med kryddor och marinader kan vi framhäva varje köttbits egen karaktär. I Viltkokboken finns nya idéer och receptvariationer varvade med gamla traditionella recept. Både den jaktintresserade och den som köper sitt vilt i en välsorterad matmarknad kan få inspiration, nytta och glädje av boken. --- GLÖM INTE ATT TITTA PÅ MINA ANDRA ANNONSER!
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789153417156
- Titel
- Viltkokboken
- Författare
- ICA Provkök
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 1996
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 810 g
- Språk
- Svenska