Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
American Dreamz

American Dreamz

DVD

Nära nyskick. Fodral i nära nyskick. Textat på svenska, danska, norska, finska, isländska och engelska
American Dreamz är en amerikansk film från 2006, skriven och regisserad av Paul Weitz.

HANDLING:

American Dreamz är ett TV-program i USA, som är det mest inkomstbringande TV-programmet runt om i världen. Martin Tweed är programmets värd. Då American Dreamz ska starta en ny säsong har många deltagare som ska medverka blivit invalda, men det är bara två utav deltagarna som man följer:
Sally Kendoo som är en tjej i yngre åldrar som gör allt för att synas i tv. Och en arab som heter Omer, som älskar att stå på scen och sjunga.
Filmen fokuserar också på president Staton som nyligen blev vald till president, men som på sistone hållit sig undan medier, och folk runt om i världen börjar undra om han verkligen är bra för USA. För att vinna tillbaka världens förtroende så medverkar president Staton som gästdomare i finalavsnittet utav American Dreamz. Men deltagaren Omer samarbetar hemligt med terrorister, som vill att han ska smuggla in en bomb på finalen för att mörda president Staton.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish