-
Grön mat : vegetariskt varje dag från River C...
Inbunden bok. Max Ström. 2013. 415 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Boken är perfekt men skyddsomslaget har en liten fuktskada högst upp på baksidan. En av de absolut bästa vegetariska kokböckerna. Pedagogisk, inspirerande och vacker.
Vegetarisk kokbok.
BOKREA! Rean pågår till slutet av april. Sök på bokrea bland min läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262622
- Titel
- Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage
- Författare
- Fearnley-Whittingstall, Hugh
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 254 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVDEn vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. ”Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött – för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel – miljömässigt och etiskt”, skriver författaren i bokens inledning.
Max Ström 9789171262622 -
Frisk mat : hälsosamt varje dag från River Co...
Inbunden bok. Max Ström. 1 uppl. 2015. 415 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171263339
- Titel
- Frisk mat : hälsosamt varje dag från River Cottage
- Författare
- Hugh Fearnley-Whittingstall
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 253 mm Ryggbredd 39 mm
- Vikt
- 1442 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Hälsosam mat behöver inte vara krånglig eller ta tid att tillaga. Hugh Fearnley-Whittingstall visar i den här inspirerande boken hur man lätt kan laga mat som är både läcker och nyttig.Här finns allt från suveräna frukostar och smidig ta med-mat via fräscha sallader och lätta söndagsmiddagar till fiskrätter och långkok. Här finns också härliga desserter, bröd, kakor och godis. Alla recept är fria från vete- och mjölkprodukter och kommer garanterat att ladda kroppen med ny energi.Boken innehåller 170 recept, med nya spännande kombinationer och smakupplevelser, till exempel forell med chermoula, quinoa- och krusbärstabbouleh, spenatwraps, soppa på rostad aubergine och tomat, zucchini- och fänkålssallad med jordnötsdressing, ugnsbakad makrill med fänkål och krusbär, Bloody Mary-stek med avokado, kryddig biff med bönröra, lamm- och cashewcurry, rostat jordärtskocksmos, rödbetsburgare, eldig salsa, ingefärskryddad rabarber- och äppelpaj, persiko- och apelsinsorbet, choklad- och avokadomousse …Med Simon Wheelers inspirerande bilder kommer den här boken att få en central plats i ditt kök. För vem vill inte laga mat som är både god och nyttig?
Max Ström 1 9789171263339 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9780747588696
- Titel
- The River Cottage fish book
- Författare
- Fearnley-Whittingstall, Hugh
- Förlag
- Bloomsbury
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 607 sidor
Bloomsbury 9780747588696 -
Grön mat : vegetariskt varje dag från River C...
Inbunden bok. Max Ström. 2013. 415 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. boken är aningen sned, omslaget något kantskavt. Portot gäller oavsett antal böcker. - En vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättr läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262622
- Titel
- Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage
- Författare
- Fearnley-Whittingstall, Hugh
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 254 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVDEn vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. ”Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött – för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel – miljömässigt och etiskt”, skriver författaren i bokens inledning.
Max Ström 9789171262622 -
Grön mat : vegetariskt varje dag från River C...
Inbunden bok. Max Ström. 2013.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262622
- Titel
- Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage
- Författare
- Fearnley-Whittingstall, Hugh
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 254 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVDEn vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. ”Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött – för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel – miljömässigt och etiskt”, skriver författaren i bokens inledning.
Max Ström 9789171262622 -
Frisk mat : hälsosamt varje dag från River Co...
Inbunden bok. Max Ström. 1 uppl. 2015. 415 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171263339
- Titel
- Frisk mat : hälsosamt varje dag från River Cottage
- Författare
- Hugh Fearnley-Whittingstall
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 253 mm Ryggbredd 39 mm
- Vikt
- 1442 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Hälsosam mat behöver inte vara krånglig eller ta tid att tillaga. Hugh Fearnley-Whittingstall visar i den här inspirerande boken hur man lätt kan laga mat som är både läcker och nyttig.Här finns allt från suveräna frukostar och smidig ta med-mat via fräscha sallader och lätta söndagsmiddagar till fiskrätter och långkok. Här finns också härliga desserter, bröd, kakor och godis. Alla recept är fria från vete- och mjölkprodukter och kommer garanterat att ladda kroppen med ny energi.Boken innehåller 170 recept, med nya spännande kombinationer och smakupplevelser, till exempel forell med chermoula, quinoa- och krusbärstabbouleh, spenatwraps, soppa på rostad aubergine och tomat, zucchini- och fänkålssallad med jordnötsdressing, ugnsbakad makrill med fänkål och krusbär, Bloody Mary-stek med avokado, kryddig biff med bönröra, lamm- och cashewcurry, rostat jordärtskocksmos, rödbetsburgare, eldig salsa, ingefärskryddad rabarber- och äppelpaj, persiko- och apelsinsorbet, choklad- och avokadomousse …Med Simon Wheelers inspirerande bilder kommer den här boken att få en central plats i ditt kök. För vem vill inte laga mat som är både god och nyttig?
Max Ström 1 9789171263339 -
Grön mat : vegetariskt varje dag från River C...
Inbunden bok. Max Ström. 2013. 415 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262622
- Titel
- Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage
- Författare
- Fearnley-Whittingstall, Hugh
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 254 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVDEn vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. ”Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött – för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel – miljömässigt och etiskt”, skriver författaren i bokens inledning.
Max Ström 9789171262622 -
River cottage veg every day!
Inbunden bok. Bloomsbury. 2018. 415 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781408812129
- Titel
- River cottage veg every day!
- Författare
- Fearnley-whittingstall, Hugh
- Utgivningsår
- 2018
- Språk
- English
Bloomsbury 9781408812129 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKCollins 9780007164097
-
Frisk mat hälsosamt varje dag från River Cott...
Inbunden bok. Max Ström. 2015. 415 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKMax Ström -
Grön mat : vegetariskt varje dag från River C...
Inbunden bok. Max Ström. 2013. 415 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Lättare bruksslitage och lättare hanteringsslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262622
- Titel
- Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage
- Författare
- Fearnley-Whittingstall, Hugh
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 254 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVDEn vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. ”Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött – för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel – miljömässigt och etiskt”, skriver författaren i bokens inledning.
Max Ström 9789171262622 -
Frisk mat : hälsosamt varje dag från River Co...
Inbunden bok. Max Ström. 1 uppl. 2015. 415 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171263339
- Titel
- Frisk mat : hälsosamt varje dag från River Cottage
- Författare
- Hugh Fearnley-Whittingstall
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 253 mm Ryggbredd 39 mm
- Vikt
- 1442 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Hälsosam mat behöver inte vara krånglig eller ta tid att tillaga. Hugh Fearnley-Whittingstall visar i den här inspirerande boken hur man lätt kan laga mat som är både läcker och nyttig.Här finns allt från suveräna frukostar och smidig ta med-mat via fräscha sallader och lätta söndagsmiddagar till fiskrätter och långkok. Här finns också härliga desserter, bröd, kakor och godis. Alla recept är fria från vete- och mjölkprodukter och kommer garanterat att ladda kroppen med ny energi.Boken innehåller 170 recept, med nya spännande kombinationer och smakupplevelser, till exempel forell med chermoula, quinoa- och krusbärstabbouleh, spenatwraps, soppa på rostad aubergine och tomat, zucchini- och fänkålssallad med jordnötsdressing, ugnsbakad makrill med fänkål och krusbär, Bloody Mary-stek med avokado, kryddig biff med bönröra, lamm- och cashewcurry, rostat jordärtskocksmos, rödbetsburgare, eldig salsa, ingefärskryddad rabarber- och äppelpaj, persiko- och apelsinsorbet, choklad- och avokadomousse …Med Simon Wheelers inspirerande bilder kommer den här boken att få en central plats i ditt kök. För vem vill inte laga mat som är både god och nyttig?
Max Ström 1 9789171263339 -
Frisk mat : hälsosamt varje dag från River Co...
Inbunden bok. Max Ström. 1 uppl. 2015. 415 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171263339
- Titel
- Frisk mat : hälsosamt varje dag från River Cottage
- Författare
- Hugh Fearnley-Whittingstall
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 253 mm Ryggbredd 39 mm
- Vikt
- 1442 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Hälsosam mat behöver inte vara krånglig eller ta tid att tillaga. Hugh Fearnley-Whittingstall visar i den här inspirerande boken hur man lätt kan laga mat som är både läcker och nyttig.Här finns allt från suveräna frukostar och smidig ta med-mat via fräscha sallader och lätta söndagsmiddagar till fiskrätter och långkok. Här finns också härliga desserter, bröd, kakor och godis. Alla recept är fria från vete- och mjölkprodukter och kommer garanterat att ladda kroppen med ny energi.Boken innehåller 170 recept, med nya spännande kombinationer och smakupplevelser, till exempel forell med chermoula, quinoa- och krusbärstabbouleh, spenatwraps, soppa på rostad aubergine och tomat, zucchini- och fänkålssallad med jordnötsdressing, ugnsbakad makrill med fänkål och krusbär, Bloody Mary-stek med avokado, kryddig biff med bönröra, lamm- och cashewcurry, rostat jordärtskocksmos, rödbetsburgare, eldig salsa, ingefärskryddad rabarber- och äppelpaj, persiko- och apelsinsorbet, choklad- och avokadomousse …Med Simon Wheelers inspirerande bilder kommer den här boken att få en central plats i ditt kök. För vem vill inte laga mat som är både god och nyttig?
Max Ström 1 9789171263339 -
Grön mat : vegetariskt varje dag från River C...
Inbunden bok. Max Ström. 2013. 415 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262622
- Titel
- Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage
- Författare
- Fearnley-Whittingstall, Hugh
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 254 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVDEn vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. ”Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött – för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel – miljömässigt och etiskt”, skriver författaren i bokens inledning.
Max Ström 9789171262622 -
Grön mat : vegetariskt varje dag från River C...
Inbunden bok. Max Ström. 2013. 415 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262622
- Titel
- Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage
- Författare
- Fearnley-Whittingstall, Hugh
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 254 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVDEn vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. ”Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött – för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel – miljömässigt och etiskt”, skriver författaren i bokens inledning.
Max Ström 9789171262622 -
Frisk mat : hälsosamt varje dag från River Co...
Inbunden bok. Max Ström. 1 uppl. 2015. 415 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. [Hylla:T Mat]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171263339
- Titel
- Frisk mat : hälsosamt varje dag från River Cottage
- Författare
- Hugh Fearnley-Whittingstall
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 253 mm Ryggbredd 39 mm
- Vikt
- 1442 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Hälsosam mat behöver inte vara krånglig eller ta tid att tillaga. Hugh Fearnley-Whittingstall visar i den här inspirerande boken hur man lätt kan laga mat som är både läcker och nyttig.Här finns allt från suveräna frukostar och smidig ta med-mat via fräscha sallader och lätta söndagsmiddagar till fiskrätter och långkok. Här finns också härliga desserter, bröd, kakor och godis. Alla recept är fria från vete- och mjölkprodukter och kommer garanterat att ladda kroppen med ny energi.Boken innehåller 170 recept, med nya spännande kombinationer och smakupplevelser, till exempel forell med chermoula, quinoa- och krusbärstabbouleh, spenatwraps, soppa på rostad aubergine och tomat, zucchini- och fänkålssallad med jordnötsdressing, ugnsbakad makrill med fänkål och krusbär, Bloody Mary-stek med avokado, kryddig biff med bönröra, lamm- och cashewcurry, rostat jordärtskocksmos, rödbetsburgare, eldig salsa, ingefärskryddad rabarber- och äppelpaj, persiko- och apelsinsorbet, choklad- och avokadomousse …Med Simon Wheelers inspirerande bilder kommer den här boken att få en central plats i ditt kök. För vem vill inte laga mat som är både god och nyttig?
Max Ström 1 9789171263339 -
Frisk mat : hälsosamt varje dag från River Co...
Inbunden bok. Max Ström. 1 uppl. 2015. 415 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. .................// Hälsosam mat behöver inte vara krånglig eller ta tid att tillaga. Hugh Fearnley-Whittingstall visar i den här inspirerande boken hur man lätt kan laga mat som är både läcker och nyttig.
Här finns allt från suveräna frukostar och smi läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171263339
- Titel
- Frisk mat : hälsosamt varje dag från River Cottage
- Författare
- Hugh Fearnley-Whittingstall
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 253 mm Ryggbredd 39 mm
- Vikt
- 1442 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Hälsosam mat behöver inte vara krånglig eller ta tid att tillaga. Hugh Fearnley-Whittingstall visar i den här inspirerande boken hur man lätt kan laga mat som är både läcker och nyttig.Här finns allt från suveräna frukostar och smidig ta med-mat via fräscha sallader och lätta söndagsmiddagar till fiskrätter och långkok. Här finns också härliga desserter, bröd, kakor och godis. Alla recept är fria från vete- och mjölkprodukter och kommer garanterat att ladda kroppen med ny energi.Boken innehåller 170 recept, med nya spännande kombinationer och smakupplevelser, till exempel forell med chermoula, quinoa- och krusbärstabbouleh, spenatwraps, soppa på rostad aubergine och tomat, zucchini- och fänkålssallad med jordnötsdressing, ugnsbakad makrill med fänkål och krusbär, Bloody Mary-stek med avokado, kryddig biff med bönröra, lamm- och cashewcurry, rostat jordärtskocksmos, rödbetsburgare, eldig salsa, ingefärskryddad rabarber- och äppelpaj, persiko- och apelsinsorbet, choklad- och avokadomousse …Med Simon Wheelers inspirerande bilder kommer den här boken att få en central plats i ditt kök. För vem vill inte laga mat som är både god och nyttig?
Max Ström 1 9789171263339 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9781408812129
- Titel
- River cottage veg every day!
- Författare
- Fearnley-whittingstall, Hugh
- Utgivningsår
- 2018
- Språk
- English
9781408812129 -
Frisk mat : hälsosamt varje dag från River Co...
Inbunden bok. Max Ström. 1 uppl. 2015. 415 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171263339
- Titel
- Frisk mat : hälsosamt varje dag från River Cottage
- Författare
- Hugh Fearnley-Whittingstall
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 253 mm Ryggbredd 39 mm
- Vikt
- 1442 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Hälsosam mat behöver inte vara krånglig eller ta tid att tillaga. Hugh Fearnley-Whittingstall visar i den här inspirerande boken hur man lätt kan laga mat som är både läcker och nyttig.Här finns allt från suveräna frukostar och smidig ta med-mat via fräscha sallader och lätta söndagsmiddagar till fiskrätter och långkok. Här finns också härliga desserter, bröd, kakor och godis. Alla recept är fria från vete- och mjölkprodukter och kommer garanterat att ladda kroppen med ny energi.Boken innehåller 170 recept, med nya spännande kombinationer och smakupplevelser, till exempel forell med chermoula, quinoa- och krusbärstabbouleh, spenatwraps, soppa på rostad aubergine och tomat, zucchini- och fänkålssallad med jordnötsdressing, ugnsbakad makrill med fänkål och krusbär, Bloody Mary-stek med avokado, kryddig biff med bönröra, lamm- och cashewcurry, rostat jordärtskocksmos, rödbetsburgare, eldig salsa, ingefärskryddad rabarber- och äppelpaj, persiko- och apelsinsorbet, choklad- och avokadomousse …Med Simon Wheelers inspirerande bilder kommer den här boken att få en central plats i ditt kök. För vem vill inte laga mat som är både god och nyttig?
Max Ström 1 9789171263339 -
River cottage veg every day!
Inbunden bok. Bloomsbury Publishing. 2018. 415 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781408812129
- Titel
- River cottage veg every day!
- Författare
- Fearnley-whittingstall, Hugh
- Utgivningsår
- 2018
- Språk
- English
Bloomsbury Publishing 9781408812129 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9781408812129
- Titel
- River cottage veg every day!
- Författare
- Fearnley-whittingstall, Hugh
- Utgivningsår
- 2018
- Språk
- English
Bloomsbury Publishing 9781408812129 -
River cottage veg every day!
Inbunden bok. 2018. 415 sidor.
Nyskick. innehåller många bra receptbl bland annat rostning,grill och barbeucue
FRI FRAKT inrikes- ISBN
- 9781408812129
- Titel
- River cottage veg every day!
- Författare
- Fearnley-whittingstall, Hugh
- Utgivningsår
- 2018
- Språk
- English
9781408812129 -
Frisk mat : hälsosamt varje dag från River Co...
Inbunden bok. Max Ström. 1 uppl. 2015. 415 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Hälsosam mat behöver inte vara krånglig eller ta tid att tillaga. Hugh Fearnley-Whittingstall visar i den här inspirerande boken hur man lätt kan laga mat som är både läcker och nyttig.
Här finns allt från suveräna frukostar och smidig ta med-mat via f läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171263339
- Titel
- Frisk mat : hälsosamt varje dag från River Cottage
- Författare
- Hugh Fearnley-Whittingstall
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 253 mm Ryggbredd 39 mm
- Vikt
- 1442 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Hälsosam mat behöver inte vara krånglig eller ta tid att tillaga. Hugh Fearnley-Whittingstall visar i den här inspirerande boken hur man lätt kan laga mat som är både läcker och nyttig.Här finns allt från suveräna frukostar och smidig ta med-mat via fräscha sallader och lätta söndagsmiddagar till fiskrätter och långkok. Här finns också härliga desserter, bröd, kakor och godis. Alla recept är fria från vete- och mjölkprodukter och kommer garanterat att ladda kroppen med ny energi.Boken innehåller 170 recept, med nya spännande kombinationer och smakupplevelser, till exempel forell med chermoula, quinoa- och krusbärstabbouleh, spenatwraps, soppa på rostad aubergine och tomat, zucchini- och fänkålssallad med jordnötsdressing, ugnsbakad makrill med fänkål och krusbär, Bloody Mary-stek med avokado, kryddig biff med bönröra, lamm- och cashewcurry, rostat jordärtskocksmos, rödbetsburgare, eldig salsa, ingefärskryddad rabarber- och äppelpaj, persiko- och apelsinsorbet, choklad- och avokadomousse …Med Simon Wheelers inspirerande bilder kommer den här boken att få en central plats i ditt kök. För vem vill inte laga mat som är både god och nyttig?
Max Ström 1 9789171263339 -
River Cottage Every Day
Inbunden bok.
ISBN 9781408825617
Mycket gott skick. Bloomsbury Publishing 2009. 415 sid. 25,5 x 19,5 cm. Pappband.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9781408825617 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBoomsbury Publishing
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9781408812129
- Titel
- River cottage veg every day!
- Författare
- Fearnley-whittingstall, Hugh
- Utgivningsår
- 2018
- Språk
- English
Bloomsbury Publishing 9781408812129 -
Grön mat : vegetariskt varje dag från River C...
Inbunden bok. Max Ström. 2013. 415 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. »en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVDEn vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för m läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262622
- Titel
- Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage
- Författare
- Fearnley-Whittingstall, Hugh
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 254 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVDEn vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. ”Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött – för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel – miljömässigt och etiskt”, skriver författaren i bokens inledning.
Max Ström 9789171262622 -
Grön mat : vegetariskt varje dag från River C...
Inbunden bok. Max Ström. 2013. 415 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262622
- Titel
- Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage
- Författare
- Fearnley-Whittingstall, Hugh
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 254 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVDEn vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. ”Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött – för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel – miljömässigt och etiskt”, skriver författaren i bokens inledning.
Max Ström 9789171262622 -
Grön mat : vegetariskt varje dag från River C...
Inbunden bok. Max Ström. 1:a uppl. 2013. 415 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. En grundbok i vegetarisk matlagning med recept dag fö dag
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262622
- Titel
- Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage
- Författare
- Fearnley-Whittingstall, Hugh
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 254 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVDEn vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. ”Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött – för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel – miljömässigt och etiskt”, skriver författaren i bokens inledning.
Max Ström 1:a 9789171262622 -
Grön mat : vegetariskt varje dag från River C...
Inbunden bok. Max Ström. 2013. 415 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Illustrerad i färg.
Boken har ca 20 sidor som har tillbakavikta hundöron i överkant.
Annars fri från spår av matlagning, kladdiga fingrar etc. Fint skick helt enkelt!
M&D 20210107 … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262622
- Titel
- Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage
- Författare
- Fearnley-Whittingstall, Hugh
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 254 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVDEn vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. ”Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött – för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel – miljömässigt och etiskt”, skriver författaren i bokens inledning.
Max Ström 9789171262622
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn