Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
SLUTET GOTT – Med Allt om Mat:s härliga desserter
SLUTET GOTT – Med Allt om Mat:s härliga desserter SLUTET GOTT – Med Allt om Mat:s härliga desserter SLUTET GOTT – Med Allt om Mat:s härliga desserter SLUTET GOTT – Med Allt om Mat:s härliga desserter

SLUTET GOTT – Med Allt om Mat:s härliga desserter

Inbunden bok. Allt om Mat / Bonnier Tidskrifter. 2003. 254 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – (Obet. ytmärken på omslaget.) – Se fler bilder! ––

Det är inte lätt att vara dessert. Man gör entré när alla runt bordet är mätta och nöjda. Förrätten har tagit udden av hungern och huvudrätten har tagit hela scenen i besittning och lämnat en behaglig välsmakande mättnad i kroppen. Då först ska desserten göra sig gällande, väcka aptiten igen och få alla runt bordet att känna att det finns plats kvar i magen.
• Det finns en del knep att ta till. Socker är förstås ett av dem, vi gillar socker och vi omsätter det snabbt. Ett annat är kyla eller svalka efter en varm måltid som i glassar och sorbeter. Ett tredje knep är syra, något vi kan längta efter för att det ska spjälka den mat vi redan njutit av. Det finns alltså en betydande utmaning i att vara en dessert, man ska locka, utmana, fresta.
• På Allt om Mat har man alltid tagit fasta på detta. Ska det komma något gott på slutet ska det vara riktigt gott, spännande och inbjudande. Nu har tidningen samlat sina allra bästa desserter i den här boken.
• Här hittar du läckra desserter av alla de slag: glass, sorbeter, parfaiter, mousse, panna cotta, crème caramel och brulée, sufflé och puddingar, pajer och annat bakat, frukt och bär, choklad. Vad sägs om en italiensk jordgubbsmousse? Eller en plommonpaj med mandelgrädde? Låt slutet bli riktigt gott!

Jan Holmström var tidigare chefredaktör på Allt om Mat och är bokens redaktör. För recepten svarar över 30 av tidningens bästa skribenter, från Astrid Abrahamsson till Kristina Valentin.

–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish