Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Den katastrofala kraschen: Vår resa från randen av avgrunden
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789188097293
Titel
Den katastrofala kraschen : vår resa från randen av avgrunden
Författare
Louise Holm
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Utgivningsår
2016
Omfång
268 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
135 x 210 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
420 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Boken är skriven till dig som vill hämta inspiration och livskraft. Den visar att ingenting är omöjligt, det är vår egen inställning som hjälper eller stjälper oss. Boken kan även användas som stöd och guidning för alla som hamnar i svåra situationer.  I boken ges konkreta beskrivningar av en andlig kraft, en kraft bortom vår egen fattningsförmåga. Den katastrofala kraschen handlar om den långa och tuffa resan efter en trafikolycka, där författarens dotter blev allvarligt hjärnskadad och initialt uträknad av läkare, vilka ställde en pessimistisk prognos. Efter några månader kom dottern till en rehabiliteringsavdelning vilket medförde en utdragen kamp för överlevnad och återhämtning, mot invalidisering och inkompetens. 

Louise Holm har arbetat i olika chefspositioner och ledaruppdrag inom kompetensutveckling, affärs- och produktutveckling samt komplexa koncernövergripande projekt. Med en livsinställning om att allt går att lösa om vi fokuserar på vårt mål istället för på hinder och problem, vill hon med denna bok visa och verkligen bevisa att vår egen inställning gör skillnad.