-
Choklad. Frossa i läckra recept skapade för v...
Inbunden bok. Parragon. 2010. 224 sidor.
ISBN 9781445414058
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Format 24,5 cm x 19,5 cm Vikt 940 g.
Inbundet laminatband med identiskt skyddsomslag, mycket rikt illustrerad med snygga färgfoton av Mike Cooper. Översättning: Theresa Månsson. INNEHÅLL: Inledning. Himmelsk choklad. Perfekt gräddat. Smuliga kakor & gudo läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKParragon 9781445414058 -
Choklad - mer av det goda
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 239 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Stort format 29 x 22,5 cm Vikt 1.265 g
Inbundet förlagsband med identiskt skyddsomslag, rikt och inspirerande färgfoto-illustrerad av Klas Andersson. Boken av den okrönte chokladkungen Jan Hedh, vänder sig boken till både amatörer och proffs. INNEHÅLL: F läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151844796
- Titel
- Choklad : mer av det goda
- Författare
- Hedh, Jan
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 280 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1254 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jan Hedh är landets främste chokladexpert med 35 års erfarenhet av ämnet! I sin nya bok Choklad presenterar han en mängd läckra recept på chokladpraliner av olika slag. Men här finns också delikata petits fours, läckra kolor, kompletta desserter, spännande glassbomber och eleganta tårtor.Du får tips om hur olika bär och frukter kombineras i praliner med skilda chokladsorter. Här finns praliner med nötter och mandel, med aprikoser och plommon, med hallon och svarta vinbär, med smaksättningar som chili och rosépeppar, flingsalt och citrontimjan, kanel, kaffe och teer av skilda slag. Du får lära dig att göra tryfflar med årgångschoklad och hur man bäst lyckas med likörpraliner.Ett avsnitt med grundrecept lär ut hemligheterna bakom de läckraste fyllningarna ? hur man gör grundmassa till klassiska praliner, lena ganacher, smältande fondanter, luftiga mousser och läckra parfaiter och bavaroiser med choklad. Översiktliga scheman visar hur mycket choklad som ska tillsättas beroende av vilken choklad som används. Här beskrivs också grunderna när det gäller temperering av choklad liksom hur man gör de elegantaste choklad-dekorerna.I ett inledningskapitel berättas om chokladens historia, om kakaobönor, om processer och råvaror och om chokladtillverkning. Avslutningsvis förmedlar Michel Jamais några tankar om ädla drycker och choklad.Choklad vänder sig till såväl amatörer som till proffs. Den är pedagogiskt upplagd och vackert illustrerad med Klas Anderssons bilder.
Prisma 1 9151844796 -
Sweet things - choklad, karameller & marshmal...
Inbunden bok. Massolit Förlag. 1 uppl. 2015. 175 sidor.
Nära nyskick. Format 24 x 19,5 cm Vikt 730 g.
Inbundet förlagsband, rosa läsband, mycket rikt illustrerad med inspirerande färgfoton av Tara Fischer. Originalets titel:
Sweet things - chocolates, candies, caramels & marshmallows. Översättning: Tove Janson. INNEHÅLL: läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785375
- Titel
- Sweet things : choklad, karameller & marshmallows
- Författare
- Rigg, Annie
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 242 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt en sweet tooth behöver
Är du en sådan som älskar chocolaterians skyltfönster? Som inte tvekar att styra stegen över livligt trafikerade gator för att få komma lite närmare uppvisningen av pastellfärgade karameller, snövita marshmallows och praliner i allsköns former? Då kan du skriva upp Sweet things på önskelistan.
Sweet things bjuder på allt en sweet tooth behöver för att klara dagen. Boken är indelad i olika kapitel där choklad, marshmallows, marmelad, kola, fudge och karameller i tur och ordning har huvudrollen. Här finns något för alla, oavsett om du gillar nougatpraliner med havssalt, kokosrostade marshmallows, persikopastiller eller pekannötsfudge
Annie Rigg är en erfaren matstylist och -skribent. Förutom att arbeta för flera stjärnkockar har hon dessutom lagat mat till turnerande världsartister som Tom Jones, Paul McCartney, Pink Floyd och The Rolling Stones.
Det är den sortens sötsaker man tror är förbehållna lyxiga chocolaterier och butiker, men det geniala är att de är fullt möjliga att göra hemma utan mer avancerad utrustning än en sockertermometer och en chokladtermometer Daily Mail
Massolit Förlag 1 9789187785375 -
Pernillas praliner. Choklad, tårtor, kakor, d...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2012. 126 sidor.
Nära nyskick. Format 26,5 x 20 cm Vikt 670 g.
Inbundet förlagsband, rikt illustrerad med vackra färgfoton av Lina Eriksson samt infällda foton av familjen Wahlgren. INNEHÅLL: Förord. Bullar och vetebröd. Vardagsfika. Lyxa till det. Praliner och godis. Gott med frukt o läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155258375
- Titel
- Pernillas praliner : choklad, tårtor, kakor, desserter
- Författare
- Wahlgren, Pernilla
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 676 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Pernilla Wahlgren bjuder på sina bästa godsaker! Recept som alla kan baka – enkla och ljuvligt goda. Bullar, kakor, muffins, praliner, pajer, cheesecake, kladdkakor, tårtor och italienska favoritdesserter. Underbart gott!Här finns både klassiker, släktrecept och Pernillas egna specialare: många med smak av Italien. Tänk vit choklad, mascarpone, frukt- och bärpajer, mandel, citron och aprikos … Snabba recept till eftermiddagens spontanfika, lyxigare bakverk till helgens lågsittningar, njutbara chokladskapelser för närhelst man behöver unna sig något extra, läckra italienska desserter till söndagens släktmiddag och tårtor till fest och födelsedag.Att baka tillsammans är ett mysigt sätt att umgås på – med familj, vänner och barn. Här bjuder Pernilla som vanligt generöst på sig själv. Vi serveras favoritrecept och anekdoter från barndomen, mormors bästa äppelpaj och chokladtårtan som Pernilla själv levererade till exmakens italienska restaurang. Vi får se privata bilder från uppväxten i mamma Christina Schollins och pappa Hans Wahlgrens stora villa, och vi får möta Pernilla i bakartagen med de egna barnen i köket i härliga nya huset på Lidingö. Det viktiga är inte att det ser supertjusigt ut – men smakar ljuvligt gör det!Missa inte Pernillas hallonbullar med vit choklad, de smaskiga tobleronemuffinsen, bästa crème brûlée-receptet, Pernillas favorittårta, de sötaste minibiskvierna, mammas plommonpaj eller sonen Benjamins marmorerade brownies. Den lena cheesecaken med chokladbotten är hela familjens favorit och Pernillas nybakade hallongrottor får vem som helst på fall.
Bokförlaget Semic 9789155258375 -
Nötter & choklad
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2005. 125 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Stort format 28,5 x 24 cm Vikt 875 g.
Inbundet brunt förlagsband med skyddsomslag, mycket rikt illustrerad med snygga helsidesfoton i färg av Pepe Nilsson. En inspirerande bok för alla dessertälskare, kakmonster och gottegrisar som gillar nötter och chok läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132332238
- Titel
- Nötter & choklad
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 287 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 876 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en bok för tre slags människor: chokladälskaren, nötälskaren och choklad-med-nötter-älskaren.
Konditor Claes Karlsson har här sammanställt ett 50-tal recept på desserter, bakverk och godis som är svåra att misslyckas med underbara njutningar utan krångel. Smaka på orden, hur frestande låter inte: chokladcrêpes, marshmallows med varm chokladsås, chokladcheesecake, mjölkchoklad- och kokostårta, nötchokladbrulée, vit choklad- och hasselnötsmousse, mjölkchokladkräm med kanderade pekannötter, jordnötskrisp, whiskytryffel med rostade hasselnötter och pekanglass med mjölkchokladfudge
Claes Karlsson är chefskonditor på Grand Hôtel i Stockholm. Det här är uppföljaren till hans förra bok Mer än bara äppelkaka som blev utsedd till Årets bästa dessertbok 2004.
B Wahlströms 1 9132332238 -
Tokig i choklad - Anne Wilsons bästa recept S...
Häftad bok. Könemann. 1998. 64 sidor.
Nära nyskick. Mått 27,5 x 21 cm Vikt 275 g. Häftad bok med mjuka pärmar, rikligt färgfoto-illustrerad. Originalets titel: Crazy for Chocolate. Boken är en samling chokladrecept med informativa steg-för-steg instruktioner, lättöverskådliga bilder på allt från varma och läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 3829002343
- Titel
- Tokig i choklad
- Författare
- Sundström, Marie-Anne
- Förlag
- Köln : Könemann
- Språk
- Svenska
Könemann 3829002343
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn