Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
101 IDEÉR FÖR EN LUSTFYLLD TRÄDGÅRD
101 IDEÉR FÖR EN LUSTFYLLD TRÄDGÅRD 101 IDEÉR FÖR EN LUSTFYLLD TRÄDGÅRD

101 IDEÉR FÖR EN LUSTFYLLD TRÄDGÅRD

Nyskick. FÖRLAGSNY, se fler bilder! --- Förlag: Bokförlaget Semic. Utgivningsdatum: 2008-03-11. Omfång: 91 sidor. Illustrerad: Ja. Bandtyp: Inbunden. Mått: 218 x 218 mm. --- Gör din trädgård mysig och inbjudande året runt! Med enkla och inspirerande idéer visar Ragna Herrgård hur man skapar fantasifulla och vackra arrangemang av blommor, blad, mossa, kvistar, fågelägg, stenar och annorlunda prydnadsföremål. Ta vara på den tidiga vårens överraskningar och dekorera ett litet bord med en tuva snödroppar inbäddade i mossa. Duka med sommarens alla blommor, gör enkla insynsskydd som skapar rumskänsla och låt ett hörn utomhus bli en trolsk mossträdgård. Eller inspireras av den asiatiska trädgårdsfilosofin där alla sinnen går på upptäcktsfärd. Gör enkla frostnupna blomsterarrangemang när hösten kommer, och låt entrén bli inbjudande med silverek och kvistar av rönnbär i krukor. Till vintern fryser du välkomnande islyktor och dekorerar med ljusslingor och stora stallyktor som både lyser upp och värmer. Boken innehåller drygt 100 inspirerande färgbilder och massor av idéer till en vacker och lustfylld trädgård. Ragna Herrgård är mångsysslare med blick för det som är vackert. Hon arbetar bl a som stylist/bildarrangör och fotograf. 101 idéer för en lustfylld trädgård är hennes första bok. --- GLÖM INTE ATT TITTA PÅ MINA ANDRA BÖCKER!. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789155236632
Titel
101 idéer för en lustfylld trädgård
Författare
Ragna Herrgård
Förlag
Bokförlaget Semic
Utgivningsår
2008
Omfång
91 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
218 x 218 mm Ryggbredd 11 mm
Vikt
439 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Gör din trädgård mysig och inbjudande året runt! Med enkla och inspirerande idéer visar Ragna Herrgård hur man skapar fantasifulla och vackra arrangemang av blommor, blad, mossa, kvistar, fågelägg, stenar och annorlunda prydnadsföremål.Ta vara på den tidiga vårens överraskningar och dekorera ett litet bord med en tuva snödroppar inbäddade i mossa. Duka med sommarens alla blommor, gör enkla insynsskydd som skapar rumskänsla och låt ett hörn utomhus bli en trolsk mossträdgård. Eller inspireras av den asiatiska trädgårdsfilosofin där alla sinnen går på upptäcktsfärd. Gör enkla frostnupna blomsterarrangemang när hösten kommer, och låt entrén bli inbjudande med silverek och kvistar av rönnbär i krukor. Till vintern fryser du välkomnande islyktor och dekorerar med ljusslingor och stora stallyktor som både lyser upp och värmer.Boken innehåller drygt 100 inspirerande färgbilder och massor av idéer till en vacker och lustfylld trädgård.Ragna Herrgård är mångsysslare med blick för det som är vackert. Hon arbetar bl a som stylist/bildarrangör och fotograf. 101 idéer för en lustfylld trädgård är hennes första bok.