Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Dalhalla - ett musikaliskt mirakel
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9188238342
Titel
Dalhalla
Författare
Ingalill Hellman - Stigbjörn Bergensten
Förlag
Gullers Förlag
Omfång
128 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
808 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En operakväll på Dalhalla är en magisk upplevelse En fest för ögat och örat. Klara toner som stiger upp mot himlavalvet. Röster som förstärks endast av Dalhallas egen akustik. I Dalhalla möts sannerligen natur och kultur i en häpnadsväckande förening. Upp ur kalkbrottet mitt ute i Dalaskogarna stiger numera även tonerna från jazz, soul och till och med rock. Och människor vallfärdar till detta musikaliska mirakel för att få vara med om konserter utöver det vanliga.

Boken om Dalhalla är ett exempel på att det går att göra det omöjliga möjligt. Att en enda människa med en brinnande övertygelse faktiskt kan besegra ett kompakt motstånd av skeptiker. Sällan har begreppet eldsjäl stämt bättre in på en människa än på Dalhallas skapare och konstnärliga ledare ­ operasångerskan och radioproducenten Margareta Dellefors.

Mystiken och musiken lever i Dalhalla. Det ger många personer bevis på i den här boken bland andra Birgit Nilsson, Putte Wickman, Sven-Bertil Taube och Robert Wells.

I boken om Dalhalla får du också möta människorna runt Dalhalla ­ allt från bystugefolk till orkestermusiker. Boken presenterar också ett stort antal intressanta besöksmål i trakterna runt Dalhalla ­ de flesta med anknytning till kultur. Välkommen att träffa hårkullor, björnforskare, ljusstaketillverkare och allkonstnärer.