Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Wild swimming - Bada för livet

Wild swimming - Bada för livet

Inbunden bok. Roos & Tegner. 1 uppl. 2019.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Vad är det egentligen som lockar med kalla utomhusbad? Kan det vara möjligheten att landa och få en stund att möta sig själv? Att känna sig modig, fri och stark? Att bli nästan rusig av energin och endorfinpåslaget? Oavsett vilket vittnar flera röster i boken Wild Swimming - bada för livet om både fysiska och psykiska hälsovinster. Gemensamt för dem alla är att de har blivit lustfyllt beroende av sina bad vid stränder och från klippor, vid små skogssjöar och från stadsnära bryggor.

I vackra och stämningsfulla Wild Swimming - bada för livet undersöker vinterbadaren och psykologen Helena Kubicek Boye vad som händer i både kropp och själ när vi badar året om. Hon förklarar de mentala strategier man kan ta till hjälp när det känns motigt att möta kylan, ger tips på utrustning och hur man snabbt får upp värmen igen efter badet. Men det handlar inte bara om själva doppet, utan känslan av att vara ett med naturen en stund och stänga av vardagens brus. En intensiv period av mindfulness helt enkelt.

HELENA KUBICEK BOYE är leg psykolog, KBT-terapeut, mindfulnessinstruktör, sömnexpert och författare till både faktaböcker och psykologiska spänningsromaner. Helena är sedan många år en passionerad wild swimmer och har inte varit förkyld sedan hon började kallbada.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789188953247
Titel
Wild swimming : bada för livet
Författare
Kubicek Boye, Helena
Förlag
Roos & Tegner
Utgivningsår
2019
Omfång
132 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
177 x 234 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
500 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vad är det egentligen som lockar med kalla utomhusbad? Kan det vara möjligheten att landa och få en stund att möta sig själv? Att känna sig modig, fri och stark? Att bli nästan rusig av energin och endorfinpåslaget? Oavsett vilket vittnar flera röster i boken Wild Swimming - bada för livet om både fysiska och psykiska hälsovinster. Gemensamt för dem alla är att de har blivit lustfyllt beroende av sina bad vid stränder och från klippor, vid små skogssjöar och från stadsnära bryggor. I vackra och stämningsfulla Wild Swimming - bada för livet undersöker vinterbadaren och psykologen Helena Kubicek Boye vad som händer i både kropp och själ när vi badar året om. Hon förklarar de mentala strategier man kan ta till hjälp när det känns motigt att möta kylan, ger tips på utrustning och hur man snabbt får upp värmen igen efter badet. Men det handlar inte bara om själva doppet, utan känslan av att vara ett med naturen en stund och stänga av vardagens brus. En intensiv period av mindfulness helt enkelt.HELENA KUBICEK BOYE är leg psykolog, KBT-terapeut, mindfulnessinstruktör, sömnexpert och författare till både faktaböcker och psykologiska spänningsromaner. Helena är sedan många år en passionerad wild swimmer och har inte varit förkyld sedan hon började kallbada.