Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Kryp i skåp och skafferi

Kryp i skåp och skafferi

Inbunden i nyskick. Alfabeta 2006. - Silverfiskar, mal, änger och kackerlackor är några av de kryp som man kan hitta inomhus om man har otur. De kan ställa till med allt möjligt otrevligt. Spindlar, myror och tvestjärtar lever oftast utomhus, men det händer att de bosätter sig inne också. Särskilt myror kan vara svåra att övertala att flytta ut igen. Här beskrivs hur djuren ser ut och vilken skada de kan åstadkomma. Tips om hur man kan bli av med dem finns också. Tydliga teckningar visar alla djur både i förstoring och i naturlig storlek.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789150105896
Titel
Kryp i skåp och skafferi
Författare
Helen Rundgren
Förlag
Alfabeta
Utgivningsår
2006
Omfång
48 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
195 x 245 mm Ryggbredd 8 mm
Vikt
282 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vem är det som gömmer sig i mjölpåsen? Och de där små snabba, slingrande silverfiskarna under badkaret, hur lever de egentligen. Och varför är det plötsligt en massa hål i ylletröjan? Kryp i skåp och skafferi är en faktabilderbok om de vanligaste småkrypen som kan finnas i våra hem, i skafferiet eller garderoben, under badkaret eller i byrålådan. Vanliga djur som man kanske inte vet så mycket om, hemliga husdjur. En informativ och helt igenom illustrerad faktabok för hela familjen, med bilder av Tord Nygren. Helen Rundgren är utbildad biolog och zoolog som numera arbetar som författare och tv-producent på Utbildningsradion. Hon har tidigare gett ut böcker om djur och natur på annat förlag. Från 7 år. Tord Nygren är en älskad illustratör med en stor mängd bilderböcker och barnböcker bakom sig. På Alfabeta är han aktuell för sina illustrationer i diktantologin Månens poet, där han har illustrerat Lennart Hellsings dikter på temat månen. Utkom våren 2005.