Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
GI FRÅN GRUNDEN - Mat för hälsa och energi

GI FRÅN GRUNDEN - Mat för hälsa och energi

Inbunden bok Bonnier Impact. 1 uppl. 2006. 96 sidor.

Nyskick. PRESENTSKICK! Vägen mot en sundare livsstil - så hittar du rätt! Ät gott och säg adjö till överflödiga kilon, trötthet och sockeerberoende. GI-tabell på över 300 livsmedel. Är magen i balans och mår bra kommer ofta fler positiva hälsoeffekter på köpet. Rikt illustrerad. Inbundet laminatband. 8:o. 217x155x12 mm. 350 g. [8927] /---/ Dra fördel av enhetsfrakten och beställ fler böcker i samma leverans. Klicka på säljarens länk nedan (alternativt ovan: "Sökalternativ", skriv "House of Estelle" i fältet för säljare) samt ange sökord (författare, titel, specifikt sökord t ex dieter...) i fältet "Sök...". Trunkera (*) del av ord (t ex kokb* för kokbok, kokböcker etc) så blir sökträffarna fler.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789185605125
Titel
GI från grunden : mat för hälsa och energi
Författare
Helen Foster
Förlag
Bonnier Impact
Utgivningsår
2007
Omfång
96 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Språk
Svenska
Baksidestext
Glykemiskt Index (GI) har idag blivit ett vedertaget begrepp när man talar om hälsa. Här presenteras varför det är så samt de enkla grunderna i varför mat med lågt GI kan få dig att tappa i vikt medan du vinner i hälsa och energi.Boken ger dig även ett bra startprogram med menyer och recept för två veckor för att hjälpa dig att hitta balansen. När dessa två veckor sedan har gått kommer du redan att känna skillnaden och för att då hjälpa dig att hålla kosten och fortsätta att äta på rätt sätt så innehåller boken även en enkel lista på över 300 livsmedel enkelt klassade i lågt, mellan eller högt glykemiskt värde. På detta sätt slipper du lära dig och tänka på en massa krångliga siffror och kan istället koncentrera dig på att laga god mat som du mår bra av.Lär dig de enkla GI-principerna och förlora i vikt och vinn i hälsa Okomplicerad tvåveckorsmeny - läcker mat som gör dig mätt och lätt. GI-tabell på över 300 livsmedel