Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Tillbaka till Jerusalem

Tillbaka till Jerusalem

Inbunden bok. Marcus förlag. 1 uppl. 2004. 186 sidor.

Nära nyskick. Marcus förlag. 2004. 186 s. Inbunden. Kartonnage. 21x13x1,7cm. 287 gram. Nära nyskick. Beskrivning: Napoleon sa vid ett tillfälle. "När Kina sätts i rörelse kommer det att förvandla jordens yta." Idag håller hans ord på att bli verklighet genom den kinesiska församlingens vision att sända ut 100 000 missionärer för att fullgöra missionsbefallningen, och det i vår generation! I den här boken förklarar Broder Yun, Peter Xu Yongze och Enoch Wang, tre kinesiska församlingsledare som tillsammans tillbringat över 40 år i fängelse för sin tro, historien och verkligheten bakom visionen "Tillbaka till Jerusalem". Deras vittnesbörd kommer att glädja och inspirera kristna överallt att med större frimodighet leva som Jesu lärjungar och anta kallelsen att förverkliga missionsbefallningen på allvar. "Det är som om Hudson Taylor överlämnat en brinnande fackla till Kinas kristenhet och bett oss fortsätta loppet mot mållinjen." Broder Yun och Peter Xu Yongze.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9179994601
Titel
Tillbaka till Jerusalem
Författare
Paul Hattaway - Broder Yun
Förlag
Marcus förlag
Utgivningsår
2004
Omfång
186 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
130 x 210 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
287 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Napoleon sa vid ett tillfälle. "När Kina sätts i rörelse kommer det att förvandla jordens yta." Idag håller hans ord på att bli verklighet genom den kinesiska församlingens vision att sända ut 100 000 missionärer för att fullgöra missionsbefallningen, och det i vår generation!
I den här boken förklarar Broder Yun, Peter Xu Yongze och Enoch Wang, tre kinesiska församlingsledare som tillsammans tillbringat över 40 år i fängelse för sin tro, historien och verkligheten bakom visionen "Tillbaka till Jerusalem". Deras vittnesbörd kommer att glädja och inspirera kristna överallt att med större frimodighet leva som Jesu lärjungar och anta kallelsen att förverkliga missionsbefallningen på allvar.

"Det är som om Hudson Taylor överlämnat en brinnande fackla till Kinas
kristenhet och bett oss fortsätta loppet mot mållinjen."
Broder Yun och Peter Xu Yongze