Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Livlinan (1)

Livlinan (1)

Ljudbok Earbooks. 1 uppl. 2012.

Nyskick. MP3 10 tim Uppläsare: REINE BRYNOLFSSON. Ej lyssnad på. Originalfodral saknas så MP3 skickas i ett nytt slimline CD-fodral. Bilden visar bara hur ljudboken som MP3 kommer från.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789174830750
Titel
Livlinan
Författare
Harlan Coben
Förlag
Earbooks
Utgivningsår
2012
Bandtyp
CD-skiva
Mått
130 x 135 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
212 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Extra MP3-CD medföljer! När den höggravida f.d. tennisstjärnan Suzze söker upp Myron Bolitar är hon förtvivlad. Hennes make, rockstjärnan Lex Ryder, har försvunnit sedan någon ifrågasatt faderskapet på Facebook. Nu behöver hon Bolitars hjälp. Kan han ta reda på vem som vill henne så illa? Och kan han hitta hennes make? De är inte första gången sportagenten Bolitar blir anlitad som privatdetektiv och som vanligt kan han inte tacka nej. Jakten för honom till en bar där han till sin stora förvåning tycker sig skymta sin svägerska, som tillsammans med hans lillebror varit försvunnen i sexton år. Vad var det som fick brodern och svägerskan att bryta med familjen? Och kan deras försvinnande ha ett samband med Lex Ryders? I takt med att Myron sakta närmar sig sanningen tränger han djupare in i sin egen familjs dolda historia och ställs öga mot öga med dess mörka hemligheter. Sagt om För evigt dömd: "... en suverän thriller, att han lyckas skapa ett slut som både är gripande och övertygande är ett bevis på att han aldrig har skrivit bättre." Evening Standard