Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Försvunnen

Försvunnen

Pocketbok. Månpocket. 2011. 286 sidor.

Mycket gott skick. Något kantstött. Liten blyertsfläck på försättsbladet. Lite fläckig pärm.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789175030043
Titel
Försvunnen
Författare
Harlan Coben
Förlag
Månpocket
Utgivningsår
2011
Omfång
286 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
154 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ny bladvändare av Harlan Coben!

Det är sju år sedan Myron Bolitars korta kärleksaffär med nyhetsreportern Terese Collins fick ett abrupt slut. Sedan dess har de inte haft kontakt med varandra. Därför blir Myron minst sagt överraskad när Terese en dag ringer och ber honom att komma till Paris. När Myron inte genast nappar på förslaget medger Terese att hon behöver hans hjälp. Hennes före detta man som är undersökande journalist är nämligen försvunnen. Han kontaktade henne och berättade att han hade kommit något oerhört viktigt på spåren, men när de skulle träffas dök han aldrig upp. Och nu är han spårlöst borta.

Mot bättre förnuft åker Myron till Frankrike för att hjälpa Terese. När han kommer fram visar det sig att hennes ex-make har hittats mördad. Chockad inser Myron att både Terese och han själv är misstänkta.

Polisen är dock tvungen att släppa dem och Myron beslutar sig för att undersöka vad som hänt. Det finns en hel del överraskande pusselbitar. En omständighet som särskilt förbryllar är DNA-spår som återfunnits på brottsplatsen och som kan kopplas till Tereses och Ricks dotter – trots att det är tio år sedan flickan dog i en bilolycka. Kan det stämma? Kan det vara så att Tereses dotter fortfarande lever? Just när Myron börjar ana vad det hela handlar om kidnappas han av en organisation som har allt att vinna på hans tystnad …

Högt tempo, vass dialog och en våldsamt spännande handling – Försvunnen fångar läsaren på första sidan och släpper sedan inte taget.
”Handlingen utvecklas med samma intensitet som i tv-serien 24. Prosan är levande och laddad. Dialogen är kryddad med humor. Och du kommer att älska slagsmålsscenerna. Ingen skriver sådana bättre än Coben.” Associated Press