Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Trädgårdsmagi

Trädgårdsmagi

Häftad bok Prisma. 2 uppl. 2006. 157 sidor sidor.

Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789151846880
Titel
Trädgårdsmagi
Författare
Hannu Sarenström
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2006
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
142 x 125 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
282 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Alla som någon gång sett Gröna rum har träffat på Hannu Sarenström. Det är han som med Dogma-aktigt svajande handkamera forsar över fält med röd vallmo, samtidigt som han med lätt maniskt, något flåsande tonfall utbrister i återkommande Guuuud så vackert, otrooligt, uuuunderbart.”
Så skrev Lena Katarina Swanberg i Månadsjournalen.

Trädgårdsmagi innehåller, som de tidigare böckerna av Hannu Sarenström, en mängd växter, trädgårdsarrangemang och en stor portion smittande fantasi. Han berättar om människor som uträttat storverk i sina trädgårdar: en djungel mitt på det öländska Allvarets kakstensplatta, gotiska häckar av liguster, japanska drömmar mitt i radhuslängan, en tagetesträdgård i Östra Vemmerlöv. Ute i Europa, på jakt efter skön trädgårdskonst, finner han oemotståndliga stenlejon och grodor i ett unik renässansparadis strax utanför Malaga. Men han skriver också om sitt eget skapande i den nya trädgården. Alla som följt Hannu vet att han, med stor möda och envetenhet flyttade sin älskade trädgård till granngården på Kinnekulle.

Trädgårdsmagi ingår i Prismas lilla trädgårdsbibliotek i behändigt färgpocketformat. Trädgårdsfavoriter i repris som behandlar såväl små och stora trädgårdar som trädgårdar för den ovane.