Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Trädgårdsmagi - presentskick

Trädgårdsmagi - presentskick

Häftad bok Prisma. 2006. 159 sidor.

Nära nyskick. Inlaga i absolut nyskick, givetvis ej ägarmärkt/namnad. Pärm i nära nyskick. --- Danskt band (varför görs inte alla böcker på det viset?) --- Författaren, fotografen, filmaren, föredragshållaren och trädgårdspublikens älskling, Hannu Sarenström, bjuder in till ett nytt äventyr bortom realismen, till trädgårdsdrömmar i gränslandet mellan gäckande kitsch och genial trädgårdskonst.
Trädgårdsmagi rymmer, som de tidigare böckerna en mängd växter, trädgårdsarrangemang och en stor portion smittande fantasi. Han berättar om människor som uträttat storverk i sina trädgårdar: en djungel mitt på det öländska Allvarets kakstensplatta, gotiska häckar av liguster, japanska drömmar mitt i radhuslängan, en tagetesträdgård i Östra Vemmerlöv. Ute i Europa, på jakt efter skön trädgårdskonst, finner han oemotståndliga stenlejon och grodor i ett unik renässansparadis strax utanför Malaga. Men han skriver också om sitt eget skapande i den nya trädgården. Alla som följt Hannu vet att han, med stor möda och envetenhet flyttade sin älskade trädgård till granngården på Kinnekulle. --- Hämtas i Bjärnum (Norra Skåne) eller skickas spårbart. --- Se även min annons på "Syditaliens kök och skafferi" samt "Sommarkalas", 2 andra böcker av samma författare.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9151846888
Titel
Trädgårdsmagi
Författare
Hannu Sarenström
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2006
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
142 x 125 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
282 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Alla som någon gång sett Gröna rum har träffat på Hannu Sarenström. Det är han som med Dogma-aktigt svajande handkamera forsar över fält med röd vallmo, samtidigt som han med lätt maniskt, något flåsande tonfall utbrister i återkommande Guuuud så vackert, otrooligt, uuuunderbart.”
Så skrev Lena Katarina Swanberg i Månadsjournalen.

Trädgårdsmagi innehåller, som de tidigare böckerna av Hannu Sarenström, en mängd växter, trädgårdsarrangemang och en stor portion smittande fantasi. Han berättar om människor som uträttat storverk i sina trädgårdar: en djungel mitt på det öländska Allvarets kakstensplatta, gotiska häckar av liguster, japanska drömmar mitt i radhuslängan, en tagetesträdgård i Östra Vemmerlöv. Ute i Europa, på jakt efter skön trädgårdskonst, finner han oemotståndliga stenlejon och grodor i ett unik renässansparadis strax utanför Malaga. Men han skriver också om sitt eget skapande i den nya trädgården. Alla som följt Hannu vet att han, med stor möda och envetenhet flyttade sin älskade trädgård till granngården på Kinnekulle.

Trädgårdsmagi ingår i Prismas lilla trädgårdsbibliotek i behändigt färgpocketformat. Trädgårdsfavoriter i repris som behandlar såväl små och stora trädgårdar som trädgårdar för den ovane.