Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Thereses tillstånd

Thereses tillstånd

Pocketbok Månpocket. 2003. 295 sidor.

Nyskick. Therese Skårup är skicklig tv-reporter och hennes utsikter att få drömjobbet som utrikeskorrespondent är goda. Då kommer kollegan Paul Weber i hennes väg och hon blir störtförälskad. Paul anses allmänt som en kul och fräck typ, men ingen man tar på allvar. Han är dock i högsta grad allvarlig när det gäller Therese. Men Therese tror inte på äktenskapet, jobbet betyder alt för henne. Och ändå har hon nu på något sätt gått in i förälskelsens sjukdomstillstånd - hans älsklingsskiva på grammofonen, hans favorityoghurt i kylen, hans skjortor och boxershorts i tvättmaskinen. Paul vill binda sig och skaffa familj Therese sprattlar i nätet. Så blir Therese gravid. Men karriären avstår hon inte ifrån och trots sitt tillstånd beger hon sig till Moskva för att göra reportage om den ryska maffian. Den resan kommer nästan att kosta henne livet ... Nyskick. (190811)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9176437051
Titel
Tereses tillstånd
Författare
Hanne-Vibeke Holst
Förlag
Månpocket
Utgivningsår
2000
Omfång
295 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
175 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Therese Skårup är skicklig tv-reporter och hennes utsikter att få drömjobbet som utrikeskorrespondent är goda. Då kommer kollegan Paul Weber i hennes väg och hon blir störtförälskad. Paul anses allmänt som en kul och fräck typ, men ingen man tar på allvar. Han är dock i högsta grad allvarlig när det gäller Therese. Men Therese tror inte på äktenskapet, jobbet betyder alt för henne. Och ändå har hon nu på något sätt gått in i förälskelsens sjukdomstillstånd - hans älsklingsskiva på grammofonen, hans favorityoghurt i kylen, hans skjortor och boxershorts i tvättmaskinen. Paul vill binda sig och skaffa familj Therese sprattlar i nätet. Så blir Therese gravid. Men karriären avstår hon inte ifrån och trots sitt tillstånd beger hon sig till Moskva för att göra reportage om den ryska maffian. Den resan kommer nästan att kosta henne livet ... Den danska författarinnan Hanne-Vibeke Holst har gjort stor succé med sin träffsäkra och humoristiska trilogi om Therese Skårup. Den första delen, Thereses tillstånd, är en laddad spännings- och kärleksroman och samtidigt en stark skildring av en modern kvinnokonflikt.