Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kompisboken

Kompisboken

Inbunden bok. Lilla Piratförlaget. 2020. 167 sidor.

Nära nyskick. Förlagets dekorerade kartonnage, 145 x 198 mm. Stämplad "Recensionsex" på övre snitt. --- "Har ni nio-tio-elva-tolv-tretton-åringar i er närhet, så köp Kompisboken till dem! Jag svär vid min mormors grav att det blir en omtyckt present!" Mark Levengood.
När Klara får en kompisbok av sin mormor i födelsedagspresent vet hon först inte vad hon ska göra med den. Klara har ju inga kompisar, men det vill hon inte berätta för mormor. Hon är ju inte mobbad, bara osynlig ...Men det är som om boken vill att Klara ska skriva i den och det där med att vara osynlig blir plötsligt en superkraft. Klara ser och hör allt! Hon skriver om Auriel, klassens drottning. Om klassens kung, den tuffa Kemal, som regerar över killarna. Och hon skriver om Anton som kommer ny till klassen och ställer allt på ända. Kompisboken av Lin Hallberg kom ut första gången 2002, men det sociala spelet och hierarkin i mellanstadiet som den skildrar är minst lika aktuellt i dag. Nu utkommer den i en lätt moderniserad nyutgåva!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789178131471
Titel
Kompisboken
Författare
Hallberg, Lin
Förlag
Lilla Piratförlaget
Utgivningsår
2020
Omfång
167 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
145 x 198 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
290 g
Språk
Svenska
Baksidestext
När Klara får en kompisbok av sin mormor i födelsedagspresent vet hon först inte vad hon ska göra med den. Klara har ju inga kompisar, men det vill hon inte berätta för mormor. Hon är ju inte mobbad, bara osynlig ...Men det är som om boken vill att Klara ska skriva i den och det där med att vara osynlig blir plötsligt en superkraft. Klara ser och hör allt! Hon skriver om Auriel, klassens drottning. Om klassens kung, den tuffa Kemal, som regerar över killarna. Och hon skriver om Anton som kommer ny till klassen och ställer allt på ända. Kompisboken av Lin Hallberg kom ut första gången 2002, men det sociala spelet och hierarkin i mellanstadiet som den skildrar är minst lika aktuellt i dag. Nu utkommer den i en lätt moderniserad nyutgåva!