Matlagning en handbok
Inbunden bok.
Gott skick. Studentlitteratur. uppl.2. cop. 2004. 420 s. Förlagsband. 19,5 x 28cm. Pärmen har lite kant- och hörnslitage. Inlagan är fin och ren.. Rikt illustrerad.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789144034225
- Titel
- Matlagning : en handbok
- Författare
- Jan-Erik Hallberg - Anders Hjelmberg
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 420 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 1473 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En handbok
Matlagning är en metodbok med vissa typrecept. Här lär du dig alla de grundläggande metoderna för matlagning: pochera, koka, bräsera, steka osv., samt även de metoder som har utvecklats parallellt med den tekniskt avancerade utrustning som idag återfinns i produktionsköken.
I moderna restaurangkök används många hel- och halvfabrikat, men du behöver känna till hur man verkligen gör t.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se