Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
INRED UTE : Snickra, gjuta, plantera och dekorera i trädgårdens rum

INRED UTE : Snickra, gjuta, plantera och dekorera i trädgårdens rum

Inbunden bok

ABSOLUT NYSKICK/FÖRLAGSNY! Obet. ytmärken på omslaget. --- Bonnier, 2011. Slut på förlaget. 128 sidor. Illustrerad: Ja. Inbunden. Mått: 216 x 249 mm. --- Behandlar man trädgården som en helhet får man plats både med en doftande blomsteräng och ett strikt pilstaket. Placering och eftertanke blandat med spontanitet och funktion ger din trädgård de bästa förutsättningarna att präglas av din personliga stil och bli en rofylld, inspirerande oas att vila i. Med utgångspunkt från sin egen trädgård låter författaren oss vara med i arbetet med olika projekt i trädgården. Färg och form och leken med olika material gör boken till en färgsprakande inspirationskälla. - Bland projekten som är både stora och små, som inspirerar och ger dig egna idéer, hittar vi bl a en karamellig soffa, vackra kuddar, en Indieninspirerad solstol, mosaikbord och fågelbad och ett staket av pil. - Gjut din egen grill och gör en berså. Gräv en damm som guldfiskarna kan simma runt i under sommarhalvåret och tillverka en hängmatta att lata dig i. Gjut plattor till trädgårdsgången och mura en mur. Lägg skiffer och plantera bambu och inred terrassen. - Skapa egna accenter som lyktor av glas, blompinnar eller tårtskydd av ståltråd och färgstark tyll. - Här finns praktiska tips med utgångspunkt från författarens egen trädgård. Vackra, inspirerande bilder tagna av fotografen Ulrika Ekblom visar vägen genom trädgården och de projekt man kan företa sig. --- GLÖM INTE ATT TITTA PÅ MINA ANDRA ANNONSER!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174241358
Titel
Inred ute : snickra, gjuta, plantera och dekorera i trädgårdens rum
Författare
Reva Hallbäck
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2011
Bandtyp
Kartonnage
Mått
216 x 250 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
658 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Låt kreativiteten flöda och gör trädgården till en inspirerande oas!

Behandlar man trädgården som en helhet får man plats både med en doftande blomsteräng och ett strikt pilstaket. Placering och eftertanke blandat med spontanitet och funktion ger din trädgård de bästa förutsättningarna att präglas av din personliga stil och bli en rofylld, inspirerande oas att vila i.

Med utgångspunkt från sin egen trädgård låter författaren oss vara med i arbetet med olika projekt i trädgården. Färg och form och leken med olika material gör boken till en färgsprakande inspirationskälla.

Bland projekten som är både stora och små, som inspirerar och ger dig egna idéer, hittar vi bl a en karamellig soffa, vackra kuddar, en Indieninspirerad solstol, mosaikbord och fågelbad och ett staket av pil.Gjut din egen grill och gör en berså. Gräv en damm som guldfiskarna kan simma runt i under sommarhalvåret och tillverka en hängmatta att lata dig i. Gjut plattor till trädgårdsgången och mura en mur. Lägg skiffer och plantera bambu och inred terrassen.Skapa egna accenter som lyktor av glas, blompinnar eller tårtskydd av ståltråd och färgstark tyll.

Här finns praktiska tips med utgångspunkt från författarens egen trädgård. Vackra, inspirerande bilder tagna av fotografen Ulrika Ekblom visar vägen genom trädgården och de projekt man kan företa sig.