Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Skäl att fortsätta leva

Skäl att fortsätta leva

Pocketbok

Nyskick. Pocketförlaget | Utg. 2016 | Pocket | 223 s. | 9789175791975 | Denna bok är förlagsny. | Originaltitel: Reasons to Stay Alive | Språk: Svenska ------ Mer info: Kritikerrosad berättelse Vid 24 års ålder rasade Matt Haigs värld samman då han drabbades av en svår depression med ångest och självmordstankar. Detta är historien om hur han tog sig igenom krisen och lärde sig att leva igen.Skäl att fortsätta leva är en rörande, rolig och ömsint skildring av hur depression och ångest förändrar ens sätt att vara och tänka. Genom att ärligt och insiktsfullt berätta om sina egna erfarenheter och vad som gav honom livslusten tillbaka ger författaren inspiration och hopp till alla som kämpar mot mörkret.Matt Haig är en kritikerhyllad och bästsäljande brittisk författare. Han har skrivit fem romaner som har översatts till trettio språk. Skäl att fortsätta leva är hans första bok på svenska."Boken är skriven med både humor och stor självdistans och på en skör men så övertygande prosa."Lina Kalmteg, SvD"Ett litet mästerverk som kanske till och med kommer att rädda liv." - Joanna Lumley "Matt Haig är häpnadsväckande."Stephen Fry

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789175791975
Titel
Skäl att fortsätta leva
Författare
Matt Haig
Förlag
Pocketförlaget
Utgivningsår
2016
Omfång
223 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 180 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
130 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Kritikerrosad berättelse Vid 24 års ålder rasade Matt Haigs värld samman då han drabbades av en svår depression med ångest och självmordstankar. Detta är historien om hur han tog sig igenom krisen och lärde sig att leva igen.

Skäl att fortsätta leva är en rörande, rolig och ömsint skildring av hur depression och ångest förändrar ens sätt att vara och tänka. Genom att ärligt och insiktsfullt berätta om sina egna erfarenheter och vad som gav honom livslusten tillbaka ger författaren inspiration och hopp till alla som kämpar mot mörkret.

Matt Haig är en kritikerhyllad och bästsäljande brittisk författare. Han har skrivit fem romaner som har översatts till trettio språk. Skäl att fortsätta leva är hans första bok på svenska.

"Boken är skriven med både humor och stor självdistans och på en skör men så övertygande prosa."
Lina Kalmteg, SvD

"Ett litet mästerverk som kanske till och med kommer att rädda liv." -
Joanna Lumley

"Matt Haig är häpnadsväckande."
Stephen Fry
Ytterligare författare: Haig, Matt
Ytterligare bibliografiska personer: Haig, Matt
Ytterligare översättare: Andrae, Karin