Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Historieläraren / Matt Haig ; översättning av Karin Andrae.

Historieläraren / Matt Haig ; översättning av Karin Andrae.

Inbunden bok Publicerad: Stockholm : Bokförlaget Polaris, [2018]. Tillverkad: Sweden : Scandbook AB, . Svenska 1 uppl. 379 sidor.

Nyskick. Historia Hemligheter- Odödlighet - Evigt liv - Tid - Immortality - Future life -Time - History- Secrecy- Romaner - Utländsk skönlitteratur i svensk översättning: engelska: romaner och noveller. Originaltitel : Haig, Matt: How to stop time.. Kartonnage. Illustrerad. Absolut nyskick, oläst .Mått 21,5 x 14,5 x 3,5 cm. Vikt 650g. Skickas inom 1 -2 dagar.[Tom Hazard bär på en livsfarlig hemlighet. Av allt att döma är han en högst ordinär 41-åring, men han har i själva verket levt i århundraden. Från den elisabetanska eran genom 1920-talets jazzålder i Paris till dagens London. Han har sett världen förändras så många gånger, men det enda han längtar efter är ett vanligt liv. Tom är kvasi-odödlig . På 13-14 år åldras han endast ett. Han har med åren blivit en outsider, en betraktare av världen utifrån, förundrad och kritisk. Han följer franska revolutionen, fascineras av Facebook och hänger med Zelda Fitzgerald och Josephine Baker. Det enda han inte får göra, det enda förbjuda, är att bli kär. Som historielärare på en grundskola i London har han hittat det perfekta jobbet: han kan lära barnen om häxjakten, världskrigen och andra stora historiska händelser. Han försöker på så sätt att tämja det förflutna, som alltid riskerar att komma ikapp honom, och komma över förlusten av sin sedan länge försvunna dotter. Det är en bitterljuv roman, om att förlora och samtidigt finna sig själv. Om tidens gång, kärlekens villkor, och om att det ibland kan ta minst en livstid att lära sig att leva. Boken är samtidigt fyndig med typiskt brittiskt bett i replikerna: Varför oroa dig för framtiden? Den händer alltid. Det är det som är grejen med framtiden]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789188647863
Titel
Historieläraren
Författare
Matt Haig
Förlag
Bokförlaget Polaris
Utgivningsår
2018
Bandtyp
Inbunden
Vikt
500 g
Språk
Svenska