-
Mat, myter & maskiner : industrimatens ärorik...
Inbunden bok. Fri Tanke Förlag. 1 uppl. 2019. 279 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188589200
- Titel
- Mat, myter & maskiner : industrimatens ärorika historia
- Författare
- Håkansson, Andreas
- Förlag
- Fri Tanke Förlag
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 279 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 150 x 216 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 463 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bakom våra mest vardagliga livsmedel ligger en lång och fängslande historia. Det här är historien om vardagshjältarna på matbordet.
Fri Tanke Förlag 1 9789188589200 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789188589613
- Titel
- Pulverpionjärerna : den explosiva historien om torkad mjölk
- Författare
- Håkansson, Andreas
- Förlag
- Fri Tanke
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 148 x 217 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mjölkpulvrets historia. Tycker du att det låter torrt? Då känner du nog inte till att historien om det till synes menlösa mjölkpulvret kantas av allt från giftmord till miljonbedrägerier, nazistanklagelser – och världens allra första brevbomb.I Pulverpionjärerna presenterar livsmedelsteknikern Andreas Håkansson den oväntat rafflande berättelsen om mjölkpulvrets teknik- och kulturhistoria, från dess uppkomst i och med effektiviseringen av smörtillverkningen i slutet av 1800-talet, via pulvermatens storhetstid på 1950- och 1960-talet och fram till i dag då svenskar i snitt får i sig två kilogram mjölkpulver om året via allt från färdig tomatsoppa till färskost och rökt korv. På vägen får vi möta några av de pionjärer inom livsmedelstekniken som gjort att vi i dag har möjlighet att ta tillvara på varenda droppe av den näringsrika mjölken.Sagt om Andreas Håkanssons tidigare böcker:”Håkanssons medryckande bok går på tvärs mot all vår hallstämplade längtan, men känns sann. […] Om en världsbefolkning på snart tio miljarder ska ha något att äta lär vi inte komma undan matindustrins effektivitet – inget slängs! allt kan användas! – och på sätt och vis demokratisering av maten.”– Göran Greider, Aftonbladet om Mat, myter och maskiner”Med utgångspunkt från filosofi, politisk psykologi och diverse klassanalyser visar han på ett övertygande sätt att bataljen mellan industrimatens anhängare och fiender inte primärt handlar om fakta. Bägge sidor styrs istället av underliggande värderingar som i sin tur leder till känslomässiga reaktioner.”– Fredrik Sjöberg, Svenska Dagbladet om Det ängsliga matsamhället
Fri Tanke 9789188589613 -
Det ängsliga matsamhället : det fina med färd...
Inbunden bok. Fri Tanke Förlag. 1 uppl. 2018. 309 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188589033
- Titel
- Det ängsliga matsamhället : det fina med färdigmaten
- Författare
- Håkansson, Andreas
- Förlag
- Fri Tanke Förlag
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 309 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 152 x 215 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 501 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad är egentligen problemet med industrimaten? Allt mer av det vi stoppar i oss har vid något tillfälle befunnit sig i fabrikernas rostfria ståltankar, transporterats på löpande band, behandlats med kemiskt framtagna tillsatser och förpackats i färgglada förpackningar. Istället för gladlynta kockar eller känsliga mathantverkare är det idag kemister, ingenjörer och industriarbetare som designar,
Fri Tanke Förlag 1 9789188589033 -
Pulverpionjärerna : den explosiva historien o...
Inbunden bok. Fri Tanke. 1 uppl. 2020. 215 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Fint exemplar. Boken är mycket försiktigt läst en gång.
Hylla C9Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188589613
- Titel
- Pulverpionjärerna : den explosiva historien om torkad mjölk
- Författare
- Håkansson, Andreas
- Förlag
- Fri Tanke
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 148 x 217 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mjölkpulvrets historia. Tycker du att det låter torrt? Då känner du nog inte till att historien om det till synes menlösa mjölkpulvret kantas av allt från giftmord till miljonbedrägerier, nazistanklagelser – och världens allra första brevbomb.I Pulverpionjärerna presenterar livsmedelsteknikern Andreas Håkansson den oväntat rafflande berättelsen om mjölkpulvrets teknik- och kulturhistoria, från dess uppkomst i och med effektiviseringen av smörtillverkningen i slutet av 1800-talet, via pulvermatens storhetstid på 1950- och 1960-talet och fram till i dag då svenskar i snitt får i sig två kilogram mjölkpulver om året via allt från färdig tomatsoppa till färskost och rökt korv. På vägen får vi möta några av de pionjärer inom livsmedelstekniken som gjort att vi i dag har möjlighet att ta tillvara på varenda droppe av den näringsrika mjölken.Sagt om Andreas Håkanssons tidigare böcker:”Håkanssons medryckande bok går på tvärs mot all vår hallstämplade längtan, men känns sann. […] Om en världsbefolkning på snart tio miljarder ska ha något att äta lär vi inte komma undan matindustrins effektivitet – inget slängs! allt kan användas! – och på sätt och vis demokratisering av maten.”– Göran Greider, Aftonbladet om Mat, myter och maskiner”Med utgångspunkt från filosofi, politisk psykologi och diverse klassanalyser visar han på ett övertygande sätt att bataljen mellan industrimatens anhängare och fiender inte primärt handlar om fakta. Bägge sidor styrs istället av underliggande värderingar som i sin tur leder till känslomässiga reaktioner.”– Fredrik Sjöberg, Svenska Dagbladet om Det ängsliga matsamhället
Fri Tanke 1 9789188589613 -
Det ängsliga matsamhället : det fina med färd...
Inbunden bok. Fri Tanke Förlag. 1 uppl. 2018. 309 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Mindre skada på skyddsomslag, se bild.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188589033
- Titel
- Det ängsliga matsamhället : det fina med färdigmaten
- Författare
- Håkansson, Andreas
- Förlag
- Fri Tanke Förlag
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 309 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 152 x 215 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 501 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad är egentligen problemet med industrimaten? Allt mer av det vi stoppar i oss har vid något tillfälle befunnit sig i fabrikernas rostfria ståltankar, transporterats på löpande band, behandlats med kemiskt framtagna tillsatser och förpackats i färgglada förpackningar. Istället för gladlynta kockar eller känsliga mathantverkare är det idag kemister, ingenjörer och industriarbetare som designar,
Fri Tanke Förlag 1 9789188589033 -
För kärlekens skull : 18 arrangemang för gita...
Häftad bok. Gehrmans Musikförlag. 2008. 63 sidor.
Nära nyskick. Anteckningar, bytt tonart på ”you raider me up”
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177482543
- Titel
- För kärlekens skull : 18 arrangemang för gitarr och sång
- Författare
- Håkansson, Karin - Andersson, Andreas
- Förlag
- Gehrmans Musikförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 63 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Innehåller arton av de vackraste kärleksvisorna, arrangerade för gitarr och sång - traditionella visor, tonsatta kärleksdikter och nya populära sånger om kärlek som passar bra vid bröllop, speciella fester och andra romantiska tillfällen.
Samtliga sånger har utskrivna gitarrarrangemang noterade både med traditionell notskrift och med tabulatur! samt melodi, text och ackordanalys. Till flera av sångerna finns också nyskrivna arrangemang för gitarrsolo, även dessa noterade både traditionellt och i tabulatur.
Innehåll:
* Aldrig ska jag sluta älska dig
* Come again
* Den första gång jag såg dig
* Det vackraste
* Du är allt
* För att du finns
* För kärlekens skull
* Greensleeves
* Håll mitt hjärta
* Kärleken är
* Kärleksvals
* Om alla berg och dalar
* Som stjärnor små
* Så skimrande var aldrig havet
* You are the sunshine of my life
* Youre still the one
* You raise me up
* Älska mej
Gehrmans Musikförlag 9789177482543 -
Pulverpionjärerna : den explosiva historien o...
Inbunden bok. Fri Tanke. 1 uppl. 2020. 215 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Denna bok kommer från ett bibliotek och är utgallrad därifrån. Boken har en etikett. Skyddsomslaget är fastsatt i boken
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188589613
- Titel
- Pulverpionjärerna : den explosiva historien om torkad mjölk
- Författare
- Håkansson, Andreas
- Förlag
- Fri Tanke
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 148 x 217 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mjölkpulvrets historia. Tycker du att det låter torrt? Då känner du nog inte till att historien om det till synes menlösa mjölkpulvret kantas av allt från giftmord till miljonbedrägerier, nazistanklagelser – och världens allra första brevbomb.I Pulverpionjärerna presenterar livsmedelsteknikern Andreas Håkansson den oväntat rafflande berättelsen om mjölkpulvrets teknik- och kulturhistoria, från dess uppkomst i och med effektiviseringen av smörtillverkningen i slutet av 1800-talet, via pulvermatens storhetstid på 1950- och 1960-talet och fram till i dag då svenskar i snitt får i sig två kilogram mjölkpulver om året via allt från färdig tomatsoppa till färskost och rökt korv. På vägen får vi möta några av de pionjärer inom livsmedelstekniken som gjort att vi i dag har möjlighet att ta tillvara på varenda droppe av den näringsrika mjölken.Sagt om Andreas Håkanssons tidigare böcker:”Håkanssons medryckande bok går på tvärs mot all vår hallstämplade längtan, men känns sann. […] Om en världsbefolkning på snart tio miljarder ska ha något att äta lär vi inte komma undan matindustrins effektivitet – inget slängs! allt kan användas! – och på sätt och vis demokratisering av maten.”– Göran Greider, Aftonbladet om Mat, myter och maskiner”Med utgångspunkt från filosofi, politisk psykologi och diverse klassanalyser visar han på ett övertygande sätt att bataljen mellan industrimatens anhängare och fiender inte primärt handlar om fakta. Bägge sidor styrs istället av underliggande värderingar som i sin tur leder till känslomässiga reaktioner.”– Fredrik Sjöberg, Svenska Dagbladet om Det ängsliga matsamhället
Fri Tanke 1 9789188589613 -
Mat, myter & maskiner: Industrimatens ärorika...
Inbunden bok. Fri Tanke. 1 uppl. 2019. 280 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Stämpel "Recensionsex" på övre snitt.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188589200
- Titel
- Mat, myter & maskiner : industrimatens ärorika historia
- Författare
- Håkansson, Andreas
- Förlag
- Fri Tanke Förlag
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 279 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 150 x 216 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 463 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bakom våra mest vardagliga livsmedel ligger en lång och fängslande historia. Det här är historien om vardagshjältarna på matbordet.
Fri Tanke 1 9789188589200 -
För kärlekens skull - 18 arrangemang för gita...
Noter, notblad. Gehrmans Musikförlag. 2008. 63 sidor.
Nyskick. Innehåller arton av de vackraste kärleksvisorna, arrangerade för gitarr och sång - traditionella visor, tonsatta kärleksdikter och nya populära sånger om kärlek som passar bra vid bröllop, speciella fester och andra romantiska tillfällen.
Samtliga sånger läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177482543
- Titel
- För kärlekens skull : 18 arrangemang för gitarr och sång
- Författare
- Håkansson, Karin - Andersson, Andreas
- Förlag
- Gehrmans Musikförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 63 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Innehåller arton av de vackraste kärleksvisorna, arrangerade för gitarr och sång - traditionella visor, tonsatta kärleksdikter och nya populära sånger om kärlek som passar bra vid bröllop, speciella fester och andra romantiska tillfällen.
Samtliga sånger har utskrivna gitarrarrangemang noterade både med traditionell notskrift och med tabulatur! samt melodi, text och ackordanalys. Till flera av sångerna finns också nyskrivna arrangemang för gitarrsolo, även dessa noterade både traditionellt och i tabulatur.
Innehåll:
* Aldrig ska jag sluta älska dig
* Come again
* Den första gång jag såg dig
* Det vackraste
* Du är allt
* För att du finns
* För kärlekens skull
* Greensleeves
* Håll mitt hjärta
* Kärleken är
* Kärleksvals
* Om alla berg och dalar
* Som stjärnor små
* Så skimrande var aldrig havet
* You are the sunshine of my life
* Youre still the one
* You raise me up
* Älska mej
Gehrmans Musikförlag 9789177482543 -
Det ängsliga matsamhället : det fina med färd...
Inbunden bok. Fri Tanke Förlag. 1 uppl. 2018. 309 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Förlagsny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188589033
- Titel
- Det ängsliga matsamhället : det fina med färdigmaten
- Författare
- Håkansson, Andreas
- Förlag
- Fri Tanke Förlag
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 309 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 152 x 215 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 501 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad är egentligen problemet med industrimaten? Allt mer av det vi stoppar i oss har vid något tillfälle befunnit sig i fabrikernas rostfria ståltankar, transporterats på löpande band, behandlats med kemiskt framtagna tillsatser och förpackats i färgglada förpackningar. Istället för gladlynta kockar eller känsliga mathantverkare är det idag kemister, ingenjörer och industriarbetare som designar,
Fri Tanke Förlag 1 9789188589033 -
Pulverpionjärerna : den explosiva historien o...
Inbunden bok. Fri Tanke. 2020. 215 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188589613
- Titel
- Pulverpionjärerna : den explosiva historien om torkad mjölk
- Författare
- Håkansson, Andreas
- Förlag
- Fri Tanke
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 148 x 217 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mjölkpulvrets historia. Tycker du att det låter torrt? Då känner du nog inte till att historien om det till synes menlösa mjölkpulvret kantas av allt från giftmord till miljonbedrägerier, nazistanklagelser – och världens allra första brevbomb.I Pulverpionjärerna presenterar livsmedelsteknikern Andreas Håkansson den oväntat rafflande berättelsen om mjölkpulvrets teknik- och kulturhistoria, från dess uppkomst i och med effektiviseringen av smörtillverkningen i slutet av 1800-talet, via pulvermatens storhetstid på 1950- och 1960-talet och fram till i dag då svenskar i snitt får i sig två kilogram mjölkpulver om året via allt från färdig tomatsoppa till färskost och rökt korv. På vägen får vi möta några av de pionjärer inom livsmedelstekniken som gjort att vi i dag har möjlighet att ta tillvara på varenda droppe av den näringsrika mjölken.Sagt om Andreas Håkanssons tidigare böcker:”Håkanssons medryckande bok går på tvärs mot all vår hallstämplade längtan, men känns sann. […] Om en världsbefolkning på snart tio miljarder ska ha något att äta lär vi inte komma undan matindustrins effektivitet – inget slängs! allt kan användas! – och på sätt och vis demokratisering av maten.”– Göran Greider, Aftonbladet om Mat, myter och maskiner”Med utgångspunkt från filosofi, politisk psykologi och diverse klassanalyser visar han på ett övertygande sätt att bataljen mellan industrimatens anhängare och fiender inte primärt handlar om fakta. Bägge sidor styrs istället av underliggande värderingar som i sin tur leder till känslomässiga reaktioner.”– Fredrik Sjöberg, Svenska Dagbladet om Det ängsliga matsamhället
Fri Tanke 9789188589613 -
Pulverpionjärerna : den explosiva historien o...
Inbunden bok. Fri Tanke. 2020. 215 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Lite hanteringsspår på omslag.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188589613
- Titel
- Pulverpionjärerna : den explosiva historien om torkad mjölk
- Författare
- Håkansson, Andreas
- Förlag
- Fri Tanke
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 148 x 217 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mjölkpulvrets historia. Tycker du att det låter torrt? Då känner du nog inte till att historien om det till synes menlösa mjölkpulvret kantas av allt från giftmord till miljonbedrägerier, nazistanklagelser – och världens allra första brevbomb.I Pulverpionjärerna presenterar livsmedelsteknikern Andreas Håkansson den oväntat rafflande berättelsen om mjölkpulvrets teknik- och kulturhistoria, från dess uppkomst i och med effektiviseringen av smörtillverkningen i slutet av 1800-talet, via pulvermatens storhetstid på 1950- och 1960-talet och fram till i dag då svenskar i snitt får i sig två kilogram mjölkpulver om året via allt från färdig tomatsoppa till färskost och rökt korv. På vägen får vi möta några av de pionjärer inom livsmedelstekniken som gjort att vi i dag har möjlighet att ta tillvara på varenda droppe av den näringsrika mjölken.Sagt om Andreas Håkanssons tidigare böcker:”Håkanssons medryckande bok går på tvärs mot all vår hallstämplade längtan, men känns sann. […] Om en världsbefolkning på snart tio miljarder ska ha något att äta lär vi inte komma undan matindustrins effektivitet – inget slängs! allt kan användas! – och på sätt och vis demokratisering av maten.”– Göran Greider, Aftonbladet om Mat, myter och maskiner”Med utgångspunkt från filosofi, politisk psykologi och diverse klassanalyser visar han på ett övertygande sätt att bataljen mellan industrimatens anhängare och fiender inte primärt handlar om fakta. Bägge sidor styrs istället av underliggande värderingar som i sin tur leder till känslomässiga reaktioner.”– Fredrik Sjöberg, Svenska Dagbladet om Det ängsliga matsamhället
Fri Tanke 9789188589613 -
Pulverpionjärerna : den explosiva historien o...
Inbunden bok. Fri Tanke. 2020. 215 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Lättare hanteringsslitage - se bild
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188589613
- Titel
- Pulverpionjärerna : den explosiva historien om torkad mjölk
- Författare
- Håkansson, Andreas
- Förlag
- Fri Tanke
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 148 x 217 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mjölkpulvrets historia. Tycker du att det låter torrt? Då känner du nog inte till att historien om det till synes menlösa mjölkpulvret kantas av allt från giftmord till miljonbedrägerier, nazistanklagelser – och världens allra första brevbomb.I Pulverpionjärerna presenterar livsmedelsteknikern Andreas Håkansson den oväntat rafflande berättelsen om mjölkpulvrets teknik- och kulturhistoria, från dess uppkomst i och med effektiviseringen av smörtillverkningen i slutet av 1800-talet, via pulvermatens storhetstid på 1950- och 1960-talet och fram till i dag då svenskar i snitt får i sig två kilogram mjölkpulver om året via allt från färdig tomatsoppa till färskost och rökt korv. På vägen får vi möta några av de pionjärer inom livsmedelstekniken som gjort att vi i dag har möjlighet att ta tillvara på varenda droppe av den näringsrika mjölken.Sagt om Andreas Håkanssons tidigare böcker:”Håkanssons medryckande bok går på tvärs mot all vår hallstämplade längtan, men känns sann. […] Om en världsbefolkning på snart tio miljarder ska ha något att äta lär vi inte komma undan matindustrins effektivitet – inget slängs! allt kan användas! – och på sätt och vis demokratisering av maten.”– Göran Greider, Aftonbladet om Mat, myter och maskiner”Med utgångspunkt från filosofi, politisk psykologi och diverse klassanalyser visar han på ett övertygande sätt att bataljen mellan industrimatens anhängare och fiender inte primärt handlar om fakta. Bägge sidor styrs istället av underliggande värderingar som i sin tur leder till känslomässiga reaktioner.”– Fredrik Sjöberg, Svenska Dagbladet om Det ängsliga matsamhället
Fri Tanke 9789188589613 -
Det ängsliga matsamhället : det fina med färd...
Inbunden bok. Fri Tanke Förlag. 1 uppl. 2018. 309 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst. finns flera ex i lager.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188589033
- Titel
- Det ängsliga matsamhället : det fina med färdigmaten
- Författare
- Håkansson, Andreas
- Förlag
- Fri Tanke Förlag
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 309 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 152 x 215 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 501 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad är egentligen problemet med industrimaten? Allt mer av det vi stoppar i oss har vid något tillfälle befunnit sig i fabrikernas rostfria ståltankar, transporterats på löpande band, behandlats med kemiskt framtagna tillsatser och förpackats i färgglada förpackningar. Istället för gladlynta kockar eller känsliga mathantverkare är det idag kemister, ingenjörer och industriarbetare som designar,
Fri Tanke Förlag 1 9789188589033 -
Det ängsliga matsamhället - Det fina med färd...
Inbunden bok. Fri Tanke Förlag. 1 uppl. 2018. 309 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Förlagsny!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188589033
- Titel
- Det ängsliga matsamhället : det fina med färdigmaten
- Författare
- Håkansson, Andreas
- Förlag
- Fri Tanke Förlag
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 309 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 152 x 215 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 501 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad är egentligen problemet med industrimaten? Allt mer av det vi stoppar i oss har vid något tillfälle befunnit sig i fabrikernas rostfria ståltankar, transporterats på löpande band, behandlats med kemiskt framtagna tillsatser och förpackats i färgglada förpackningar. Istället för gladlynta kockar eller känsliga mathantverkare är det idag kemister, ingenjörer och industriarbetare som designar,
Fri Tanke Förlag 1 9789188589033 -
Det ängsliga matsamhället - Det fina med färd...
Inbunden bok. Fri Tanke Förlag. 1 uppl. 2018. 309 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Oläst. Mindre märke prislapp.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188589033
- Titel
- Det ängsliga matsamhället : det fina med färdigmaten
- Författare
- Håkansson, Andreas
- Förlag
- Fri Tanke Förlag
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 309 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 152 x 215 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 501 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad är egentligen problemet med industrimaten? Allt mer av det vi stoppar i oss har vid något tillfälle befunnit sig i fabrikernas rostfria ståltankar, transporterats på löpande band, behandlats med kemiskt framtagna tillsatser och förpackats i färgglada förpackningar. Istället för gladlynta kockar eller känsliga mathantverkare är det idag kemister, ingenjörer och industriarbetare som designar,
Fri Tanke Förlag 1 9789188589033 -
Mat, myter & maskiner : industrimatens ärorik...
Inbunden bok. Fri Tanke Förlag. 1 uppl. 2019. 279 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Bakom våra mest vardagliga livsmedel ligger en lång och fängslande historia. Varför gav sig pälsjägaren Birdseye ut på Alaskas iskalla vidder, på jakt efter en perfekt fryst ärta? Hur kunde Herbert Felix göra succé med en ketchupfabr läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188589200
- Titel
- Mat, myter & maskiner : industrimatens ärorika historia
- Författare
- Håkansson, Andreas
- Förlag
- Fri Tanke Förlag
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 279 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 150 x 216 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 463 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bakom våra mest vardagliga livsmedel ligger en lång och fängslande historia. Det här är historien om vardagshjältarna på matbordet.
Fri Tanke Förlag 1 9789188589200 -
Pulverpionjärerna - den explosiva historien o...
Inbunden bok. Fri Tanke. 1 uppl. 2020. 215 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Mjölkpulvrets teknik- och kulturhistoria. En oväntat rafflande berättelse om ett till synes menlöst mjölkpulver, kantas av allt från giftmord till miljonbedrägerier, nazistanklagelser - och världens första brevbomb. Inbunden, förlagsband med skyddsomslag. läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188589613
- Titel
- Pulverpionjärerna : den explosiva historien om torkad mjölk
- Författare
- Håkansson, Andreas
- Förlag
- Fri Tanke
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 148 x 217 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mjölkpulvrets historia. Tycker du att det låter torrt? Då känner du nog inte till att historien om det till synes menlösa mjölkpulvret kantas av allt från giftmord till miljonbedrägerier, nazistanklagelser – och världens allra första brevbomb.I Pulverpionjärerna presenterar livsmedelsteknikern Andreas Håkansson den oväntat rafflande berättelsen om mjölkpulvrets teknik- och kulturhistoria, från dess uppkomst i och med effektiviseringen av smörtillverkningen i slutet av 1800-talet, via pulvermatens storhetstid på 1950- och 1960-talet och fram till i dag då svenskar i snitt får i sig två kilogram mjölkpulver om året via allt från färdig tomatsoppa till färskost och rökt korv. På vägen får vi möta några av de pionjärer inom livsmedelstekniken som gjort att vi i dag har möjlighet att ta tillvara på varenda droppe av den näringsrika mjölken.Sagt om Andreas Håkanssons tidigare böcker:”Håkanssons medryckande bok går på tvärs mot all vår hallstämplade längtan, men känns sann. […] Om en världsbefolkning på snart tio miljarder ska ha något att äta lär vi inte komma undan matindustrins effektivitet – inget slängs! allt kan användas! – och på sätt och vis demokratisering av maten.”– Göran Greider, Aftonbladet om Mat, myter och maskiner”Med utgångspunkt från filosofi, politisk psykologi och diverse klassanalyser visar han på ett övertygande sätt att bataljen mellan industrimatens anhängare och fiender inte primärt handlar om fakta. Bägge sidor styrs istället av underliggande värderingar som i sin tur leder till känslomässiga reaktioner.”– Fredrik Sjöberg, Svenska Dagbladet om Det ängsliga matsamhället
Fri Tanke 1 9789188589613 -
Det ängsliga matsamhället : det fina med färd...
Inbunden bok. Fri Tanke Förlag. 1 uppl. 2018. 309 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188589033
- Titel
- Det ängsliga matsamhället : det fina med färdigmaten
- Författare
- Håkansson, Andreas
- Förlag
- Fri Tanke Förlag
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 309 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 152 x 215 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 501 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad är egentligen problemet med industrimaten? Allt mer av det vi stoppar i oss har vid något tillfälle befunnit sig i fabrikernas rostfria ståltankar, transporterats på löpande band, behandlats med kemiskt framtagna tillsatser och förpackats i färgglada förpackningar. Istället för gladlynta kockar eller känsliga mathantverkare är det idag kemister, ingenjörer och industriarbetare som designar,
Fri Tanke Förlag 1 9789188589033 -
Pulverpionjärerna : den explosiva historien o...
Inbunden bok. Fri Tanke. 2020. 215 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Inb pbnd med omsl Nyskick 2020.
220s
Den explosiva historien om torkad mjölk
Isbn 9789188589613
Vi svenskar får i oss 2 kg mjölkpulver årligen utan att veta om detta
… läs merFRI FRAKT inrikes- ISBN
- 9789188589613
- Titel
- Pulverpionjärerna : den explosiva historien om torkad mjölk
- Författare
- Håkansson, Andreas
- Förlag
- Fri Tanke
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 148 x 217 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mjölkpulvrets historia. Tycker du att det låter torrt? Då känner du nog inte till att historien om det till synes menlösa mjölkpulvret kantas av allt från giftmord till miljonbedrägerier, nazistanklagelser – och världens allra första brevbomb.I Pulverpionjärerna presenterar livsmedelsteknikern Andreas Håkansson den oväntat rafflande berättelsen om mjölkpulvrets teknik- och kulturhistoria, från dess uppkomst i och med effektiviseringen av smörtillverkningen i slutet av 1800-talet, via pulvermatens storhetstid på 1950- och 1960-talet och fram till i dag då svenskar i snitt får i sig två kilogram mjölkpulver om året via allt från färdig tomatsoppa till färskost och rökt korv. På vägen får vi möta några av de pionjärer inom livsmedelstekniken som gjort att vi i dag har möjlighet att ta tillvara på varenda droppe av den näringsrika mjölken.Sagt om Andreas Håkanssons tidigare böcker:”Håkanssons medryckande bok går på tvärs mot all vår hallstämplade längtan, men känns sann. […] Om en världsbefolkning på snart tio miljarder ska ha något att äta lär vi inte komma undan matindustrins effektivitet – inget slängs! allt kan användas! – och på sätt och vis demokratisering av maten.”– Göran Greider, Aftonbladet om Mat, myter och maskiner”Med utgångspunkt från filosofi, politisk psykologi och diverse klassanalyser visar han på ett övertygande sätt att bataljen mellan industrimatens anhängare och fiender inte primärt handlar om fakta. Bägge sidor styrs istället av underliggande värderingar som i sin tur leder till känslomässiga reaktioner.”– Fredrik Sjöberg, Svenska Dagbladet om Det ängsliga matsamhället
Fri Tanke 9789188589613 -
Pulverpionjärerna : den explosiva historien o...
Inbunden bok. Fri Tanke. 2020. 215 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188589613
- Titel
- Pulverpionjärerna : den explosiva historien om torkad mjölk
- Författare
- Håkansson, Andreas
- Förlag
- Fri Tanke
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 148 x 217 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mjölkpulvrets historia. Tycker du att det låter torrt? Då känner du nog inte till att historien om det till synes menlösa mjölkpulvret kantas av allt från giftmord till miljonbedrägerier, nazistanklagelser – och världens allra första brevbomb.I Pulverpionjärerna presenterar livsmedelsteknikern Andreas Håkansson den oväntat rafflande berättelsen om mjölkpulvrets teknik- och kulturhistoria, från dess uppkomst i och med effektiviseringen av smörtillverkningen i slutet av 1800-talet, via pulvermatens storhetstid på 1950- och 1960-talet och fram till i dag då svenskar i snitt får i sig två kilogram mjölkpulver om året via allt från färdig tomatsoppa till färskost och rökt korv. På vägen får vi möta några av de pionjärer inom livsmedelstekniken som gjort att vi i dag har möjlighet att ta tillvara på varenda droppe av den näringsrika mjölken.Sagt om Andreas Håkanssons tidigare böcker:”Håkanssons medryckande bok går på tvärs mot all vår hallstämplade längtan, men känns sann. […] Om en världsbefolkning på snart tio miljarder ska ha något att äta lär vi inte komma undan matindustrins effektivitet – inget slängs! allt kan användas! – och på sätt och vis demokratisering av maten.”– Göran Greider, Aftonbladet om Mat, myter och maskiner”Med utgångspunkt från filosofi, politisk psykologi och diverse klassanalyser visar han på ett övertygande sätt att bataljen mellan industrimatens anhängare och fiender inte primärt handlar om fakta. Bägge sidor styrs istället av underliggande värderingar som i sin tur leder till känslomässiga reaktioner.”– Fredrik Sjöberg, Svenska Dagbladet om Det ängsliga matsamhället
Fri Tanke 9789188589613 -
Pulverpionjärerna : den explosiva historien o...
Inbunden bok. Fri Tanke. 2020. 215 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188589613
- Titel
- Pulverpionjärerna : den explosiva historien om torkad mjölk
- Författare
- Håkansson, Andreas
- Förlag
- Fri Tanke
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 148 x 217 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mjölkpulvrets historia. Tycker du att det låter torrt? Då känner du nog inte till att historien om det till synes menlösa mjölkpulvret kantas av allt från giftmord till miljonbedrägerier, nazistanklagelser – och världens allra första brevbomb.I Pulverpionjärerna presenterar livsmedelsteknikern Andreas Håkansson den oväntat rafflande berättelsen om mjölkpulvrets teknik- och kulturhistoria, från dess uppkomst i och med effektiviseringen av smörtillverkningen i slutet av 1800-talet, via pulvermatens storhetstid på 1950- och 1960-talet och fram till i dag då svenskar i snitt får i sig två kilogram mjölkpulver om året via allt från färdig tomatsoppa till färskost och rökt korv. På vägen får vi möta några av de pionjärer inom livsmedelstekniken som gjort att vi i dag har möjlighet att ta tillvara på varenda droppe av den näringsrika mjölken.Sagt om Andreas Håkanssons tidigare böcker:”Håkanssons medryckande bok går på tvärs mot all vår hallstämplade längtan, men känns sann. […] Om en världsbefolkning på snart tio miljarder ska ha något att äta lär vi inte komma undan matindustrins effektivitet – inget slängs! allt kan användas! – och på sätt och vis demokratisering av maten.”– Göran Greider, Aftonbladet om Mat, myter och maskiner”Med utgångspunkt från filosofi, politisk psykologi och diverse klassanalyser visar han på ett övertygande sätt att bataljen mellan industrimatens anhängare och fiender inte primärt handlar om fakta. Bägge sidor styrs istället av underliggande värderingar som i sin tur leder till känslomässiga reaktioner.”– Fredrik Sjöberg, Svenska Dagbladet om Det ängsliga matsamhället
Fri Tanke 9789188589613 -
Pulverpionjärerna : den explosiva historien o...
Inbunden bok. Fri Tanke. 2020. 215 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. ;
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188589613
- Titel
- Pulverpionjärerna : den explosiva historien om torkad mjölk
- Författare
- Håkansson, Andreas
- Förlag
- Fri Tanke
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 148 x 217 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mjölkpulvrets historia. Tycker du att det låter torrt? Då känner du nog inte till att historien om det till synes menlösa mjölkpulvret kantas av allt från giftmord till miljonbedrägerier, nazistanklagelser – och världens allra första brevbomb.I Pulverpionjärerna presenterar livsmedelsteknikern Andreas Håkansson den oväntat rafflande berättelsen om mjölkpulvrets teknik- och kulturhistoria, från dess uppkomst i och med effektiviseringen av smörtillverkningen i slutet av 1800-talet, via pulvermatens storhetstid på 1950- och 1960-talet och fram till i dag då svenskar i snitt får i sig två kilogram mjölkpulver om året via allt från färdig tomatsoppa till färskost och rökt korv. På vägen får vi möta några av de pionjärer inom livsmedelstekniken som gjort att vi i dag har möjlighet att ta tillvara på varenda droppe av den näringsrika mjölken.Sagt om Andreas Håkanssons tidigare böcker:”Håkanssons medryckande bok går på tvärs mot all vår hallstämplade längtan, men känns sann. […] Om en världsbefolkning på snart tio miljarder ska ha något att äta lär vi inte komma undan matindustrins effektivitet – inget slängs! allt kan användas! – och på sätt och vis demokratisering av maten.”– Göran Greider, Aftonbladet om Mat, myter och maskiner”Med utgångspunkt från filosofi, politisk psykologi och diverse klassanalyser visar han på ett övertygande sätt att bataljen mellan industrimatens anhängare och fiender inte primärt handlar om fakta. Bägge sidor styrs istället av underliggande värderingar som i sin tur leder till känslomässiga reaktioner.”– Fredrik Sjöberg, Svenska Dagbladet om Det ängsliga matsamhället
Fri Tanke 9789188589613 -
Mat, myter & maskiner - Industrimatens ärorik...
Inbunden bok. Fri Tanke Förlag. 1 uppl. 2019. 279 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Förlagsny!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188589200
- Titel
- Mat, myter & maskiner : industrimatens ärorika historia
- Författare
- Håkansson, Andreas
- Förlag
- Fri Tanke Förlag
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 279 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 150 x 216 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 463 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bakom våra mest vardagliga livsmedel ligger en lång och fängslande historia. Det här är historien om vardagshjältarna på matbordet.
Fri Tanke Förlag 1 9789188589200 -
Pulverpionjärerna : den explosiva historien o...
Inbunden bok. Fri Tanke. 2020. 215 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. 148 x 217 mm. --- Mjölkpulvrets historia. Tycker du att det låter torrt? Då känner du nog inte till att historien om det till synes menlösa mjölkpulvret kantas av allt från giftmord till miljonbedrägerier, nazistanklagelser – och världens allra första läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188589613
- Titel
- Pulverpionjärerna : den explosiva historien om torkad mjölk
- Författare
- Håkansson, Andreas
- Förlag
- Fri Tanke
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 148 x 217 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mjölkpulvrets historia. Tycker du att det låter torrt? Då känner du nog inte till att historien om det till synes menlösa mjölkpulvret kantas av allt från giftmord till miljonbedrägerier, nazistanklagelser – och världens allra första brevbomb.I Pulverpionjärerna presenterar livsmedelsteknikern Andreas Håkansson den oväntat rafflande berättelsen om mjölkpulvrets teknik- och kulturhistoria, från dess uppkomst i och med effektiviseringen av smörtillverkningen i slutet av 1800-talet, via pulvermatens storhetstid på 1950- och 1960-talet och fram till i dag då svenskar i snitt får i sig två kilogram mjölkpulver om året via allt från färdig tomatsoppa till färskost och rökt korv. På vägen får vi möta några av de pionjärer inom livsmedelstekniken som gjort att vi i dag har möjlighet att ta tillvara på varenda droppe av den näringsrika mjölken.Sagt om Andreas Håkanssons tidigare böcker:”Håkanssons medryckande bok går på tvärs mot all vår hallstämplade längtan, men känns sann. […] Om en världsbefolkning på snart tio miljarder ska ha något att äta lär vi inte komma undan matindustrins effektivitet – inget slängs! allt kan användas! – och på sätt och vis demokratisering av maten.”– Göran Greider, Aftonbladet om Mat, myter och maskiner”Med utgångspunkt från filosofi, politisk psykologi och diverse klassanalyser visar han på ett övertygande sätt att bataljen mellan industrimatens anhängare och fiender inte primärt handlar om fakta. Bägge sidor styrs istället av underliggande värderingar som i sin tur leder till känslomässiga reaktioner.”– Fredrik Sjöberg, Svenska Dagbladet om Det ängsliga matsamhället
Fri Tanke 9789188589613 -
Pulverpionjärerna : den explosiva historien o...
Inbunden bok. Fri Tanke. 2020. 217 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188589613
- Titel
- Pulverpionjärerna : den explosiva historien om torkad mjölk
- Författare
- Håkansson, Andreas
- Förlag
- Fri Tanke
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 148 x 217 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mjölkpulvrets historia. Tycker du att det låter torrt? Då känner du nog inte till att historien om det till synes menlösa mjölkpulvret kantas av allt från giftmord till miljonbedrägerier, nazistanklagelser – och världens allra första brevbomb.I Pulverpionjärerna presenterar livsmedelsteknikern Andreas Håkansson den oväntat rafflande berättelsen om mjölkpulvrets teknik- och kulturhistoria, från dess uppkomst i och med effektiviseringen av smörtillverkningen i slutet av 1800-talet, via pulvermatens storhetstid på 1950- och 1960-talet och fram till i dag då svenskar i snitt får i sig två kilogram mjölkpulver om året via allt från färdig tomatsoppa till färskost och rökt korv. På vägen får vi möta några av de pionjärer inom livsmedelstekniken som gjort att vi i dag har möjlighet att ta tillvara på varenda droppe av den näringsrika mjölken.Sagt om Andreas Håkanssons tidigare böcker:”Håkanssons medryckande bok går på tvärs mot all vår hallstämplade längtan, men känns sann. […] Om en världsbefolkning på snart tio miljarder ska ha något att äta lär vi inte komma undan matindustrins effektivitet – inget slängs! allt kan användas! – och på sätt och vis demokratisering av maten.”– Göran Greider, Aftonbladet om Mat, myter och maskiner”Med utgångspunkt från filosofi, politisk psykologi och diverse klassanalyser visar han på ett övertygande sätt att bataljen mellan industrimatens anhängare och fiender inte primärt handlar om fakta. Bägge sidor styrs istället av underliggande värderingar som i sin tur leder till känslomässiga reaktioner.”– Fredrik Sjöberg, Svenska Dagbladet om Det ängsliga matsamhället
Fri Tanke 9789188589613 -
Det ängsliga matsamhället : det fina med färd...
Inbunden bok. Fri Tanke Förlag. 1 uppl. 2018. 309 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188589033
- Titel
- Det ängsliga matsamhället : det fina med färdigmaten
- Författare
- Håkansson, Andreas
- Förlag
- Fri Tanke Förlag
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 309 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 152 x 215 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 501 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad är egentligen problemet med industrimaten? Allt mer av det vi stoppar i oss har vid något tillfälle befunnit sig i fabrikernas rostfria ståltankar, transporterats på löpande band, behandlats med kemiskt framtagna tillsatser och förpackats i färgglada förpackningar. Istället för gladlynta kockar eller känsliga mathantverkare är det idag kemister, ingenjörer och industriarbetare som designar,
Fri Tanke Förlag 1 9789188589033 -
Mat, myter & maskiner : Industrimatens ärorik...
Inbunden bok. Fri Tanke Förlag. 1 uppl. 2019.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188589200
- Titel
- Mat, myter & maskiner : industrimatens ärorika historia
- Författare
- Håkansson, Andreas
- Förlag
- Fri Tanke Förlag
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 279 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 150 x 216 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 463 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bakom våra mest vardagliga livsmedel ligger en lång och fängslande historia. Det här är historien om vardagshjältarna på matbordet.
Fri Tanke Förlag 1 9789188589200 -
Mat, myter & maskiner : Industrimatens ärorik...
Inbunden bok. Fri Tanke Förlag. 2019. 280 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188589200
- Titel
- Mat, myter & maskiner : industrimatens ärorika historia
- Författare
- Håkansson, Andreas
- Förlag
- Fri Tanke Förlag
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 279 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 150 x 216 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 463 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bakom våra mest vardagliga livsmedel ligger en lång och fängslande historia. Det här är historien om vardagshjältarna på matbordet.
Fri Tanke Förlag 9789188589200 -
Det ängsliga matsamhället. Det fina med färdi...
Inbunden bok. Fri Tanke Förlag. 2018.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188589033
- Titel
- Det ängsliga matsamhället : det fina med färdigmaten
- Författare
- Håkansson, Andreas
- Förlag
- Fri Tanke Förlag
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 309 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 152 x 215 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 501 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad är egentligen problemet med industrimaten? Allt mer av det vi stoppar i oss har vid något tillfälle befunnit sig i fabrikernas rostfria ståltankar, transporterats på löpande band, behandlats med kemiskt framtagna tillsatser och förpackats i färgglada förpackningar. Istället för gladlynta kockar eller känsliga mathantverkare är det idag kemister, ingenjörer och industriarbetare som designar,
Fri Tanke Förlag 9789188589033
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn