-
MEAT CRAVINGS – Less is more – Ät mindre kött...
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Norstedts. 2019. 169 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
"Less is more" är Henning Kvicks motto, ät mindre kött men av högre kvalitet. Henning älskar kött men hans fru är vegetarian, att äta middag ihop är en utmaning.
• Tillaga en riktigt bra köttbit och gör några goda g läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113097190
- Titel
- Meat cravings : less is more
- Författare
- Kvick, Henning
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 169 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 267 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 807 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Less is more" är Henning Kvicks motto, ät mindre kött men av högre kvalitet. Henning älskar kött men hans fru är vegetarian, att äta middag ihop är en utmaning.
- Tillaga en riktigt bra köttbit och gör några goda grönsaksrätter, tillbehör och såser. Då finns det något för alla på middagsbordet, och det var därför jag gjorde den här boken.
I Meat Cravings finns recept på grönsaksrätter, såser, smör och vegetariska tillbehör, men också allt om hur man tilllagar olika köttbitar. Reverse searoch sous vide-metoderna är superenkla om du vill servera en mör köttbit, perfekt rosa inuti med en knaprig stekyta. Här får du också tips på hur du grillar och steker som ett proffs. I USA styckar man annorlunda och nya köttdetaljer har dykt upp i butikerna: Flat iron, shoulder clod, petite tender och skirt steak är några ...
Vad skiljer en t-bone från en porterhouse, och hur tillagar man en picanha, tomahawk eller en tri-tip? Det får du veta i Meat Cravings. Vad har köttets marmorering för betydelse och vad händer när när enzymerna bryter ner muskelfibrerna under mörningen? Här kan du också läsa om det mytomspunna wagyuköttet från Japan, och om den nyzeeländska beteshjortens milda kött. Författaren, som är också är en passionerad matfotograf, har tagit bilderna.
–– FÖRLAGSNY! –– Norstedts 9789113097190 -
SÅ RÖKER DU KÖTT OCH FISK
Inbunden bok. Bokförlaget Settern. 2000. 96 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK på inlagan! – Obet. märken på pärmarna. – Se fler bilder! ––
Så röker du kött och fisk är en faktabok som passar alla från nybörjare till kunniga rökare.
• Författaren Alf Andersson tar upp allt från rökningens kemi och tekni läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175865133
- Titel
- Så röker du kött och fisk
- Författare
- Alf Andersson
- Förlag
- Bokförlaget Settern
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 245 x 175 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 377 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Så röker du kött och fisk är en faktabok som passar alla från nybörjare till kunniga rökare.
Författaren Alf Andersson tar upp allt från rökningens kemi och teknik, bakteriologi, förberedelser av kött och fisk till själva rökningsprocessen och olika rökmetoder. Författare lämnar inget åt slumpen. Med den här boken i hand får du den bästa vägledning du kan önska.
Bygg din egen rök
För den som vill bygga sin egen rök finns ett par kapitel med utförlig text och konstruktiva illustrationer, vilka beskriver hur man själv enkelt kan bygga olika sorters rökar. Som alltid i sina handböcker är Alf Andersson noggrann, pedagogisk och lätt att förstå.
Många recept, samt hur man gör och röker korv!
Ytterligare författare: Andersson, Alf
Bokförlaget Settern 9789175865133 -
FLEXITARIANENS KOKBOK – Mycket grönt, lite kö...
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Tukan Förlag. 2014. 175 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
"Jag borde äta mycket mer grönt och dra ner på köttet." Bekant tanke? Av hänsyn till hälsan, miljön, funderingar kring köttindustrin eller en kombination av olika orsaker blir vi allt fler som vill leva ett grönare läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176171257
- Titel
- Flexitarianens kokbok : mycket grönt, lite kött
- Författare
- Essen, Eleonora von
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 260 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 848 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Vi är väldigt många som äntligen insett vikten av att äta mer grönt och mindre kött, men vägen dit är olika för alla. En del kör hardcore direkt, blir veganer och bunkrar med torkade bönor, mandelsmör och rökt tofu. Andra, som jag, väljer en mjukare variant med mycket ost, lite friterat, krämiga såser med mjölkprodukter Och en burgare då och då, gjord på riktigt bra kött. Att äta vegetariskt så mycket man bara kan, med något undantag när suget efter kött blir riktigt starkt, det är att vara flexitarian."
I Flexitarianens kokbok visar Eleonora von Essen sitt sätt att laga grönare måltider. Grönsakerna får spela huvudrollen och köttet en mindre biroll, både i vardagsmiddagarna med barnen och festkvällarna med kompisarna. Boken innehåller allt från enkla favoriter och trerättersmiddagar till lättgillade recept för barn och skeptiker.
Eleonora von Essen är receptkreatör och matstylist. Superavancerade tekniker och långa ensamma timmar i köket är inte hennes grej; bäst är rolig mat man kan laga på rimlig tid tillsammans med vänner och familj. Hon har svårt för pekpinnar och menar att alla måste försöka hitta sitt eget sätt att dra ner på köttkonsumtionen för att utvecklingen ska bli hållbar på riktigt.
Format: 203x256 mm
–– FÖRLAGSNY! –– Tukan Förlag 9789176171257
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn