Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Big Mike

Big Mike

DVD 58 minuter. 2004.

Nyskick. Fodral i nyskick. Obruten förpackning. Inplastad. -- Några tummade foton, en nallebjörn och en smutsig handduk är de enda saker Mike har kvar från sin barndom. Mike är 21 år och rapmusiker. Han bor med sin bästa kompis Abban i Hudiksvall. En dag ringer telefonen i deras lägenhet och det visar sig vara Mikes biologiska mamma.

Mike föddes 1975 i Cherbourg, ett reservat för aboriginer, i Australien. Bara några dagar gammal adopteras han av ett svensk par i Brisbane. Hans nya föräldrar skiljer sig och Mike följer med sin adoptivmamma till Sverige. När Mike är tolv år dör hon i cancer och för andra gången i sitt korta liv står han föräldralös. Filmen Big Mike följer Mike på hans resa tillbaka till ett okänt ursprung. Väl i Australien blir mötet med hans biologiska familj mer komplicerat än Mike hade förväntat sig. Han ska initieras i en urgammal aboriginsk rit ute i öknen i norra Australien. Hemma i Sverige sitter kompisen Abban och skickar videobrev för att försöka övertala Mike att återvända.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish