Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
STORA KONDITIONSBOKEN
STORA KONDITIONSBOKEN STORA KONDITIONSBOKEN STORA KONDITIONSBOKEN STORA KONDITIONSBOKEN

STORA KONDITIONSBOKEN

ABSOLUT NYSKICK, se fler bilder! --- Fitnessförlaget, 2007.
Omfång: 167 sidor.
Illustrerad: Ja.
Bandtyp: Inbunden.
Mått: 200 x 268 mm. --- I Sverige är konditionsträning sedan länge en självklarhet för många, trots detta finns det väldigt få böcker på den svenska marknaden - och de som finns är ofta skrivna för nybörjare.
Stora konditionsboken vänder sig till den medvetne motionären. Träningsexperten Jonas Gustrin presenterar här träningstips för hur man förbättrar konditionen samt ger information om hur man bäst förbereder sig för träning och tävling och hur man mäter sina träningsresultat. Här finns både tips om hur man lägger upp sin grundträning och om hur man gör när man vill gå vidare och satsa på mer avancerad träning. Råden i boken kan appliceras på alla konditionsidrotter, men här finns även specifika råd för träningsformer som löpning, cykling och simning samt information om skillnader i träningsupplägg mellan män och kvinnor.

Ur innehållet:

* Vad är kondition?
* Periodisering.
* Pulsträning.
* Träning i olika klimat.
* Utrustning.
* Att mäta sin träning.
* Olika träningsformer.
* Vanliga skador och besvär. --

Jonas Gustrin är legitimerad naprapat och utbildad idrottslärare med många års erfarenhet av träning. Han är en uppskattad föreläsare och hjälper bland annat idrottare med deras träningsutveckling. Jonas arbetar på en idrottsklinik i Stockholm och som lärare vid Naprapathögskolan och Personal Training School. Han har tidigare varit chefredaktör för tidningen Trainer's Up to Date och skriver för flera svenska idrottstidningar. --- GLÖM INTE ATT TITTA PÅ MINA ANDRA ANNONSER!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185225750
Titel
Stora konditionsboken
Författare
Gustrin, Jonas
Förlag
Fitnessförlaget
Utgivningsår
2007
Omfång
167 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 268 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
865 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Första heltäckande boken om konditionsträningI Sverige är konditionsträning sedan länge en självklarhet för många, trots detta finns det väldigt få böcker på den svenska marknaden och de som finns är ofta skrivna för nybörjare.                      Stora konditionsboken vänder sig till den medvetne motionären. Träningsexperten Jonas Gustrin presenterar här träningstips för hur man förbättrar konditionen samt ger information om hur man bäst förbereder sig för träning och tävling och hur man mäter sina träningsresultat. Här finns både tips om hur man lägger upp sin grundträning och om hur man gör när man vill gå vidare och satsa på mer avancerad träning. Råden i boken kan appliceras på alla konditionsidrotter, men här finns även specifika råd för träningsformer som löpning, cykling och simning samt information om skillnader i träningsupplägg mellan män och kvinnor.Ur innehållet:* Vad är kondition?* Periodisering* Pulsträning* Träning i olika klimat* Utrustning* Att mäta sin träning* Olika träningsformer* Vanliga skador och besvärJonas Gustrin är legitimerad naprapat och utbildad idrottslärare med många års erfarenhet av träning. Han är en uppskattad föreläsare och hjälper bland annat idrottare med deras träningsutveckling. Jonas arbetar på en idrottsklinik i Stockholm och som lärare vid Naprapathögskolan och Personal Training School. Han har tidigare varit chefredaktör för tidningen Trainers Up to Date och skriver för flera svenska idrottstidningar.