Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Gröna rum

Gröna rum

av

Inbunden bok. Prisma. 2000. 240 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Boken Gröna Rum är uppdelad efter årets månader, delvis med tips om det trädgårdsarbete som hör säsongen till. Gunnel Carlson skriver själv om sin egen trädgård och andras, om trädgårdsmästarnas kunskap, om trädgårdsturism och om växtjägare; äventyrare som i Linnés fotspår under stora strapatser gör insamlingsresor i avlägsna och otillgängliga trakter av vår jord. Här skriver också några av de trädgårdskunniga som brukar medverka i Gröna Rum: Åke Truedsson skriver om konsten att lyckas med sin odling, Marie Hansson berättar den svenska trädgårdens historia, Ulrika Wiss skriver om hur det är att odla i norr, Ole Andersson skriver om träd och parker och om vårt behov av dem, Jan Danielson skriver om hur trädgården blir en plats att vara i och njuta av, inte bara för oss människor och Camilla Anderson skriver om den lilla radhusträdgården.Allt inspirerande rikt illustrerat i färg. Format 27,8x23,2 cm. Vikt: 1450 g. Språk: Svenska. Nyskick. (190518)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK


Förlagsfakta

ISBN
9151838028
Titel
Gröna rum
Författare
Gunnel Carlson
Förlag
Prisma
Utgivningsdatum
20010309
Omfång
240 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
1268 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Boken Gröna Rum är uppdelad efter årets månader, delvis med tips om det trädgårdsarbete som hör säsongen till. Gunnel Carlson skriver själv om sin egen trädgård och andras, om trädgårdsmästarnas kunskap, om trädgårdsturism och om växtjägare; äventyrare som i Linnés fotspår under stora strapatser gör insamlingsresor i avlägsna och otillgängliga trakter av vår jord. Här skriver också några av de trädgårdskunniga som brukar medverka i Gröna Rum: Åke Truedsson skriver om konsten att lyckas med sin odling, Marie Hansson berättar den svenska trädgårdens historia, Ulrika Wiss skriver om hur det är att odla i norr, Ole Andersson skriver om träd och parker och om vårt behov av dem, Jan Danielson skriver om hur trädgården blir en plats att vara i och njuta av, inte bara för oss människor och Camilla Anderson skriver om den lilla radhusträdgården. Allt inspirerande rikt illustrerat i färg!