Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Min Whiplash-och Jag

Min Whiplash-och Jag

av

Inbunden bok. G A Fossmo . 1994.

Nyskick. Titeln: Min whiplash-och Jag Av Gunnar Fossmo, Svenska, ISBN 9789185516100 Min whiplash-skada är från 1969 och vi kommer fortfarande inte överens… Så inleder författaren boken som berättar om hur det är att vara en av de 70000 svenskar som drabbats av så kallad pisksnärtskada i nacken. Författaren tar i sin bok upp angelägna problem som kan uppstå i samband med whiplashskador. Det övergripande problemet för författaren har varit att få omgivningen att förstå innebörden av hans whiplashskada och agera utifrån denna kunskap. Det handlar om såväl sjukvårdspersonal som anhöriga, arbetsgivare, arbetskamrater, försäkringsbolag, försäkringskassan och arbetsförmedlingen. Han ger kortfattade beskrivningar om hur det känns att..... Boken finns även utgiven som talbok hos MTM ! En läsvärd bok !

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK


Förlagsfakta

ISBN
9789185516100
Titel
Min Whiplash-och Jag
Förlag
G A Fossmo
Utgivningsdatum
20181207
Bandtyp
Häftad
Mått
149 x 208 mm Ryggbredd 5 mm
Vikt
140 g
Språk
Svenska
Baksidestext
”Min whiplash-skada är från 1969 och vi kommer fortfarande inte överens…” Så inleder Gunnar Fossmo boken, som berättar om hur det är att vara en av de 70.000 svenskar som drabbas av så kallad pisksnärtskada i nacken.